lasa jock...isi revine goalfa ta. supararea nu te ajuta cu nimic acum...oricum vad ca ai un ritm la reparatii ca la concurs. daca ai nevoie de ajutor ridica o mana
frumoasa prelungirea la spoilerul spate ... zi'mi si mie pe unde ai gasit asa ceva k miar trebui si mie ..... pe fatza am prelungirea identica cu a ta ... dar vreau si pentru spate una ... dak sti pe unde as gasi si km la ce bani zimi si mie te rog .... in rest sa o stapanesti sanatos .... e smekera masina cu lookul asta
este o fusta originala de golf V6...costa undeva la 300 de lei daca bine tin minte...in orice caz mai putin de 100 euro...daca stie cineva exact care e pretul sa spuna! Si o poti cumpara doar de la VW(nu uita de reducerea pt masina mai veche de 5 ani...deci nu e prea scumpa)
eu zic sa o faci alba ... in ton cu restul masini ... parerea mea ..... negru nu prea vad cu ce ar bate de pe masina ta .... e doar o parere .. faci asa cum crezi k e mai bn
Nu ar da rau nici grila neagra... se completeaza cu grilele din bara... care sunt negre... eventual faci si capacele oglinzilor in aceeasi culoare.. cred ca ar da bine
Eu zic ca negru mat[asta daca nu ai ceva impotriva acestei culori]..impreuna cu celelalte grile din bara. Mie mi se pare ca o face mai agresiva putin..just my opinion! Spor