Iar e scandal şi isterie, nicio zi fără circ, doar secţiunile diferă.

Am verificat, problema e în felul următor: greşeala e în descrierea penalizării: referirile sunt la forumuri, nu site-uri, postul pentru care jock nu poate posta 24 de ore (adevărul că trebuie să fie îngrozitor, e o chestiune de supravieţuire) făcea trimitere către un alt forum auto.
Văd postul şters şi observ o chestie: deşi forumul apărea cenzurat cu steluţe postarea a fost modificată, cu spaţii, ca să apară denumirea.
Asta în condiţiile în care ştiţi că secţiunea nu are moderator dedicat, intră doar observatorii/supermoderatorii, pe sărite când apucă, şi rugămintea majoră a fost ca noi cei care postăm aici să ne controlăm singuri postările.
Nu e niciun secret, de ani de zile 4tuning e foarte strict în ce priveşte referirile la alte "veveveuri" româneşti, o ştim cu toţii şi o acceptăm implicit când postăm aici, aşa funcţionează treaba dintotdeauna şi nu o să se schimbe, ne adaptăm sau ne alăturăm taberei care dă cu flegme pe 4t, nu e supărare, e chestiune de opţiune personală, nimeni nu impune treaba asta şi nici n-ar putea vreodată s-o facă.
Sunt uimit de două postări: bogdy, ai pus un alt post acolo, ori a fost dezinformat ori ai vrut să naşti ceva scandal, nu ştiu, dar nu e ok. b_60upe, ştiam că eşti un tip cerebral, de ce postezi la modul ăsta? presupunând că l-ai întâlni pe sm-ul care a şters postul, crezi că ăsta ar fi un motiv suficient ca să te iei cu el aşa? Mă rog, trece-o în contul meu (deşi nu e), că parcă noi tot mai avusesem ceva discuţii mai vechi (nu mai reţin sigur), sunt convins că o să tragem linie când ne vedem şi stăm de vorbă şi sigur bătaie nu iese

Mai cu calm, că nu e pe bani, serios...