![]() |
Golf 4 - My Angel!
1 Attachment(s)
MARCA : VOLKSWAGEN
CAROSERIE : GOLF MODEL : GOLF 1,4 BASIS 55 5-G (1J10A4) DATA FABRICATIEI : 2001 LOCUL FABRICATIEI : WOLFSBURG (GERMANIA) COD MOTOR : AXP COMBUSTIBIL : BENZINA LITRI / CILINDREE / DESCRIERE : 1.4 / 1390 CM3 / MPI Bosch-Motr PUTERE / KW / CP / RPM 55 KW / 75 CP la 5000 RPM CUPLU / RPM 128 Nm la 3300 RPM CILINDIRI / VALVE : 4 CILINDRI / 16 VALVE CULOARE EXTERIOARA REFLEX SILVER METALLIC (8E / A7W) |
Re: The bitch
...incepem cu :
Consumabile/imbunatatiri - kit ambreaj - kit distributie + pompa apa + curea distributie - baterie varta - flanse amortizoare fata - sonda lambda (a doua) - ulei cutia de viteze - buji - xenon 6000k - kit reparatie geam de metal (pe stanga) - lichid frana - filtru benzina - ulei motor + filtre - limba computer bord (germana -> engleza) - leduri interior + numar + pozitie - cotiera fata - stergatoare aero - etc... .... cica "tuning" - jante BSA pe 17 - arcuri sport (3 cm low) - stopuri led FK - grila fara semn FK - tips toba borla - folie toate geamurile llumar + folie stalpi - vopsit = etrieri , bandouri , manere interior exterior ,fuste - prelungire capota aka badboylook - clean look haion - resoftare aka chiptuning 8 cp 15 nm - .... ....pe partea de sound ,ceva mai lejer - cass sony usb - amplif. alpine - sub. magnat - boxe usi spate .....pe viitor - bandouri astupate - eleron r32 - praguri - parbriz (asta e spart) - vopsit jante + toata masina - scaune recaro - ... ....cam atat....deocamdata |
1 Attachment(s)
8).....
|
Frumos......spor la tunat in continuare!
|
6 Attachment(s)
...mersi
|
Quote:
|
..eu zic sa te mai gandesti .....1,4 ?? :cry:
|
Quote:
|
frumoasa, ce as schimba eu, sunt jantele, as pune ceva mai plin si stopurile ceva mai inchise, aici e vorba de gusturi, in rest as lasa-o asa. bafta
|
...sunt binevenite orice sfaturi pareri ,bune sau rele...
....jantele se vor schimba cu unele pe 16...sper sa gasesc un model care se potriveste https://forum.4tuning.ro/459-jante-anvelope/102546-schimb-jante-bsa-17-5x100-16-5x100.html ...iar la stopuri o sa mai vin cu un "fum" negru |
sa o conduci cu placere, fara evenimente:)
cum ai scos finalul la toba inafara? |
..am taiat teava aia care vine in jos si am sudat tipsu ,s-a decupat din fusta .......si gata 8)
..cand o sa am timp o sa il tai din nou sa il scot mai inafara si putin mai sus |
salut...si....LA MULTI ANI!
p.s: Ai grija de tarfa;) |
....la multi ani si tie gop ,....am mare grija;)...trebuie sa schimb o planetara:D
,..in curand apare si eleronu |
salut
"- folie toate geamurile llumar + folie stalpi" ce folie ai pus pe stalpi si de unde? este mata sau lucioasa? mersi mult btw: frumoasa masina :D, modificata cu gust |
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning