Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
Re: oltcit club(furia rosie)
Quote:
Originally Posted by Laure2fast
nu il am trecut in talon..
nici nu trebuie stai linistit..
decat daca din suprafata totala a masini .. a doua culoare este peste 30 la suta..
si oricum daca se apuca sa calculeze.le da cu radical din pi
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [VW]
Quote:
Originally Posted by bodyspeed
nici nu trebuie stai linistit..
decat daca din suprafata totala a masini .. a doua culoare este peste 30 la suta..
si oricum daca se apuca sa calculeze.le da cu radical din pi
stiu..daca fac faze le dau ruleta ,o foaie si un creion sa calculeze..
deci nu trebe trecut in talon ? ca si eu mi l-as face...ca imi place cum arata. a meu e bejul de oltcit. si am facut o tentativa pe calculator adica na am pozat masina de sus si am facut plafonu si capota neagra....si e super interesanta. si daca voi ziceti ca nu e nevoie sa treci in talon ar fi super..
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [VW]
Quote:
Originally Posted by vali-tgm
deci nu trebe trecut in talon ? ca si eu mi l-as face...ca imi place cum arata. a meu e bejul de oltcit. si am facut o tentativa pe calculator adica na am pozat masina de sus si am facut plafonu si capota neagra....si e super interesanta. si daca voi ziceti ca nu e nevoie sa treci in talon ar fi super..
daca vrei sa faci si capota....e deja cam mult..da poti incerca
faina faza cu vopsita si pe sub dar oricum cred ca raman doar la plafon...cu putin noroc poate ma apuc si eu cat de cat de ea anu asta (daca nu apare alta).