@alex : este vorba de intalirile din Ploiesti intre posesorii/fostii posesori de oltcit
fasso nu imi aduc aminte ieri sa fi trecut decat prin centru,deci poate la Mc-ul m-ai vazut

multumesc
Am spus ca revin cu ceva nou...voila :

Dupa cum se vede i-am montat trapa...o tin in casa de ceva timp si era si pacat sa n-o pun

am cam kilarit tabla masinii...mai mult bogdan lascu eu am tinut contra ca vibra in draci tabla...dar in final a iesit bine,si sper sa si reziste in timp fara sa ma ploaie prin dansa

am avut firele trase de cand am montat instalatia electrica doar am facut legaturile,se si inchide la fel ca geamurile,si daca ma supar imi fac si un senzor de ploaie ca sa nu am surprize

Daca tot am fost la capitolul facut mizerie,azi am facut curatenie generala in dansa,am pus alta luneta(cea de pe masina avea folia decolorata+multe bule de aer) si mi-a fost mai usor s-o dau jos decat sa o curat;am curatat geamurile laterale de lipiciul foliei cu acetona...am frecat de ma dor si acum mainile si sunt putin "high"

dar au iesit curate

Momentan atat pentru azi...sa mai prind ceva zile libere caci mai am de facut una alta la ea
CAUT DISTANTIERE DE ALUMINIU