si a urmat marele upgrade

de marti pana azi am dezechipat cgh-ul,si am oprit suspensia fata,puntea spate cu totu,cutia 5fr interiorul si geamurile custode si evacuarea,evident ca nu primesc aia la rabla masina cheala asa ca a trebuit sa pun la loc suspensie directie punte spate,dar evident din piese vechi,proaste...
am facut o suspensie pe fata,troncane fiecare piesa
abia azi am reusit sa pun pe cea rosie,scaunele si banchetele,geamurile electrice si fetele la usi,si in viitorul apropiat sper sa ii schimb toba intermediara si cea finala,si sa ajung la un tinichigiu sa-mi astupe gaurica din lonjeron sa pot trece itp-ul

dupa aia dzeu cu mila

in paralel am pregatit
stopuri spate cu suporti de becuri metalici
iluminatoare numar spate cu leduri(le-am refacut pe cele care le aveam,fiindca intrase mizerie in ele)
spalat farurile de pe cgh ca sunt frantuzesti si pana imi pun farurile cu lupe vreau sa vad pe strada

am modificat putin martorii din bord,i-am "cizelat" putin

am modificat gurile de climatizare din partile laterale ale bordului,desi cele vechi bagau caldura,astea facute acum ar trebui sa aiba o eficienta mai mare

am modificat satelitul din stanga sa aibe doua trepte la claxon,prima la apasare normala,si a doua daca se apasa in continuare putin mai tare...numai bun pentru un al doilea claxon,sau de ce nu pentru flashuri

am modificat de asemeni satelitul de lumini,si acum am a doua clapeta(asa cum e cea de la schimbarea fazei lunga/scurta)care o sa-mi aprinda proiectoarele

sa mai zic?momentan ma opresc aici,daca am timp zilele astea o sa fac si poze la ce am spus mai sus,tot ce am lucrat am lucrat noaptea si numai de poze nu mi-a stat gandul
a,era sa uit CUMPAR BUTELIE DE GPL TOROIDALA SAU DE CAPACITATE MICA(20-30litri)