Am revenit si eu pe forum intr-un tarziu . Din lipsa de timp sau alte activitati ( quadurile si off-road`ul ) nu am mai facut mare lucru pe masina defapt daca ma gandesc bine nu am mai facut nimic . Am fost mai mult plecat iar masina i-am lasat-o prietenei mele, nu un lucru tocmai inteligent sau de luat exemplu
, trebuiesc refacute ambele praguri . Masina trebuia sa fie gata in noiembrie anu trecut dupa ultimele estimari dar din lipsa de timp a vopsitorului si mutarea atelierului s-a amanat.
Acum 2 zile am primit un telefon de la vopsitor sa ne intalnim sa discutam pentru o programare , mai exact trebuie sa imi vopseasca jantele , vopsit tot plasticul interior precum si remediat pragurile in cazul in care se poate, iar in cazut in care nu ar trebui sa dau o camanda la Baia Mare la Pro Street Tuning, precum si revopsit praguri si spoiler fata + montarea grilei din spoilerul fata pe care o am de 7 luni in garaj si nu am montat-o. Dupa estimarile actuale zic ca masina ar fi gata 100% pe primavara.
Revenind la motor am tot cautat 1.4T dar nu am gasit doar motorul,cutia,electronica si nici o masina avariata in care cele mentionate sa fie intr-o stare buna. O masina intreaga nu ii o prioritate pe criza asta doar pentru a o dezmembra. O varianta alternativa de moment ar fi 1.4 16v, nu se compara cu 1.4T da ii ceva mai mult decat motorul care il am acum 1.2 60cp.
De o alta problema de care m-am lovit au fost cauciucurile. Initial am avut pe masina 225/45 r16 pe spate iar pe fata 215/45 r16 dar imi freca in aripa spate in cazul unei denivelari mai mari sau in cazul unui pasager pe bancheta spate, iar in fata freca in pasticul interior aripei la un viraj maxim. Am cautat cauciucuri 215/35 r16 dar nu am gasit nicaieri si banuiesc ca sunt dar la un pret exorbitant , o alternativa fiind 215/40 r16 pe care am gasit-o mai avantajoasa si ceva mai buna decat aveam pe masina .
Cu poze nu as reveni pana nu ar fi gata dar daca se cer promit sa le pun.
Sper ca nu v-am plictisit
Salutare