Re: FIAT Driver - Usergrup pentru posesorii de Fiat
salut,
sunt si eu posesor si fan inrait FIAT sunt la al doilea fiat momentan detin un Fiat Brava cel dinnainte a fost Fiat Croma,Brava este 1.2 16V din 2001 si acestea sunt pozele
Quote:
Originally Posted by Slevin
..pff ce fain arata mititica...sa ai noroc de ea si muulti km fara probleme...
BTW...linia aceea portocalie e ceva gen linia rosie de la grila de Golf GTI sau e doar design?
Mersi!
Face parte din body-kit-ul de la versiunea Sporting Abarth. Pe viitor o sa fie vopsite elementele portocalii din fata si din spate in rosu iar cele de pe lateral o sa fie scoase si o sa fie just black. + folie pe toate geamurile bineinteles.
Member of: [Moderators] [Street Gambler] [Fiat] [VW]
Pentru dajteptii care dau private message in stanga si in dreapta cerand sa fie acceptati va rog cititi inainte sa incercati sa ganditi. vi se explica totul pe prima pagina. nu mai vreau sa aud de persoane care dau private de genu "de ce nu m-ai acceptat?" fara sa trimita join request si sa puna poza cu masina. ma faceti de specimenelor de genu asta nu mai dau accept in veci. Va multumesc!
Salutare FIAT-isti.Sunt nou in club si chiar ma mandresc cu BRAVA mea.Am ceva poze cu ea.Pentru cei care au modificat una sa-mi dea si mie niste idei, ca tare greu gasesti accesorii ptr ea.Multumesc mult!