Member of: [Moderators] [Street Gambler] [Fiat] [VW]
FIAT Driver - Usergrup Pentru Posesorii De Fiat
Nou : Usergrup pentru posesorii de FIAT. In curand si sectiune cu acces doar pentru membrii Fiat
Postati o poza cu masinaVOASTRA, FIAT sau un link de la topicul in care va prezentati masina .
Pentru a da Join intrati pe urmatorul > LINK<si alegeti de acolo Usergroup Fiat si dati JOIN.
Dupa ce aveti acceptul puteti opta sa va apara sub Username : Fiat driver . Un simplu click pe accelasi >LINK< si in josul pagini . bifati in dreptul usergroup Fiat si dati Update Display Group
baieti, degeaba dati add acolo daca nu postati aici poze sau link la threadul de prezentare a masinii. puteti voi sa scrieti si ca sunteti cei mai mari fani, nu are nici o relevanta asta. acest grup este STRICT pt posesori, nu viitori posesori, nu fani etc etc. multumesc !
Member of: [Moderators] [Street Gambler] [Fiat] [VW]
Re: FIAT Driver - Usergrup pentru posesorii de Fiat
Inafara de posesorii care au activitate pe forum gen ciocone, antonio, fulgerica si persoanele care se stiu, va rog sa postatzi aici o poza sau link cu masina. altfel nu se da accept la cerinta.
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: FIAT Driver - Usergrup pentru posesorii de Fiat
Va salut si eu pe toti cei care aveti pe luneta "My fiat is Fantastic" , si nu numai. Click la semnatura si vedeti proiectul buburuzei mele si poze si tot