adik..daca nu-mi merge cand deschid haionul sa se aprinda beculetul..i-am facut intrerupator astfel sa il aprind cand vreau eu..daca nu vad nimic in portbagaj...
adik..daca nu-mi merge cand deschid haionul sa se aprinda beculetul..i-am facut intrerupator astfel sa il aprind cand vreau eu..daca nu vad nimic in portbagaj...
La mine se aprinde singur cand salt hayonul, de aceea te intrebam...
La mine se aprinde singur cand salt hayonul, de aceea te intrebam...
da asa ar fi normal..dar am controlat firele si logic ar fi unu sa fie plus si unul masa..si cand ridic haionul am pe ambele fire plus...deci pe undeva face atingere cu un fir de pluss sau dracu sa-l ia..
si vreau sa va mai intreb cum fac si eu calibrare la ceasuri? ca dupa ce le-am desfacut nu stiu cum sa le fac calibrare...la logan e simplu...dar la asta nu am vazut nici un meniu de genul si nu am gasit exact o explicatie de genul asta....
Simpatica masinuta, imi plac mult de tot si jantele, dau bine dar si mai frumos ce i-ai facut bordului. De curiozitate, cat te-a costat toata treaba asta?
Si inca o intrebare. Cat te-au costat distantierele? GP are prinderea tot 4x98?
vreo 20 lei care i-am dat pe leduri...restul am facut eu...adik vreo 4 ore de munca...dar nu e prima masina care o fac...deci stiam in ce ma bag... distantierele sunt 100 ron bucata le gasesti in bazar 4tuning..dar ale mele sunt facute de tata la strung deci nici un ban...si nu are 4*98 are 4*100..eu asa am jantele..nush daca e diferenta intre punto si grande punto