Quote:
Originally Posted by Andrei_GP
ba da pt ca au gandit-o in asa fel incat nu au scos pe piata ca piesa de consum busca masii si trebuie sa schimbi toata caseta..pt ca nimeni nu stie cum arata noua..doar strungarii care o vad o pot face dar cum ea nu exista pe piata la vanzare...nu poti sa iei una folosita..si in plus cine s-ar incumeta sa foloseasca pt o piesa de siguranta cu e caseta de directie sa puna una asa facuta ''din ochi''
|
Urata faza cu aceea bucsa ,iti spun din propria experienta nu incerca sa faci altceva decat ceea ce e acolo de fabrica ,am incercat si eu chestia asta si nu e treaba pana la urma tot acolo am ajuns si anume am inlocuit coloana de directie cu totul ,numai la modelele mk1 se gaseste bucsa separat
,iarasi mai e o chestie chiar daca o schimbi mult nu rezista si se duce iara ,deci daca nu iti face rau nu ti-as indica sa o schimbi pentru ca in maxim 10.000 de kilometri se va auzi din nou acel sunet ,acuma tu sti mai bine ce vrei sa faci ,eu am incercat doar sa iti dau un sfat ...
Iar cu masinuta incearca sa nu o faci stil nfs mergi pe lucruri simple ca din punctul meu de vedere cu cat pui mai multe pe ea cu atat e mai greu de intretinut ..
Multa bafta in continuare
Numai de bine!