Salut Bogdan. Acum am vazut ca ti-ai postat masinuta. Ma bucur ca ai reusit sa-i pui inima de HGT. Cand ajungi in Tg-Jiu poate iesim la o cafea si,mai ales, imi arati ce poate un HGT in toanele lui. Bafta multa la proiect!
Salut Raduc ... cu cea mai mare placere cand vin la Tg-Jiu iti arat ce zic calutii astia italienesti.. nici nu se compara cu celalalt motor (ala era terminat saracul...intr-un final ma bucur ca s-a dus pentru ca aveam impresia gresita ca fiat nu stie sa scoata 'untul' din motoare) . Ce-ti mai face masina ???
Frumoasa masinuta , ne-am intalnit de cateva ori prin trafic Zi-mi si mie de unde ai luat trompeta pentru aer din bara in dreapta jos -> https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1319212398
Caut de ceva timp asa ceva
Trebuie sa fi mandru, sa conduci asemenea bijuterie. Felicitari pentru masina, arata foarte bine, imi plac jantele...iar motorul este cea mai buna alegere !
Frumoasa masinuta , ne-am intalnit de cateva ori prin trafic Zi-mi si mie de unde ai luat trompeta pentru aer din bara in dreapta jos -> https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1319212398
Caut de ceva timp asa ceva
Multumesc ! daca tu zici inseamna ca ne-am intalnit .."trompeta" din bara provine de la kit complet de admisie Viper Pipercross :
Era montat pe masina cand facea asta(acum pe masina este doar prima parte - cea care aduce aer rece de afara) : pozele nu-mi apartin, le folosesc pt ca le-am gasit pe un site public, pilotul este primul proprietar al fiatului.(intre noi fie vorba ..cred ca de asta a trebuit un refresh total sub capota mai tarziu )
Am inteles , mersi mult , stiam ca se gasesc si separat dar nu reusesc eu sa gasesc . Ne-am intalnit mai demult cand aveam un VW Polo negru SB09SAU , acum am o Honda Civic ceva mai nervoasa
Trebuie sa fi mandru, sa conduci asemenea bijuterie. Felicitari pentru masina, arata foarte bine, imi plac jantele...iar motorul este cea mai buna alegere !
Sunt mandru ! crede-ma ! ..masina mai are nevoie de una`alta dar prefer ca partea mecanica sa fie in regula inainte de toate.. ..Multumesc pentru urari !! ..ma inclin in fata celor care au ales o japoneza
Si ca sa nu credeti ca am abandonat topicul - > ca tot a venit vremea frumoasa m-am apucat sa stilizez putin bara fata .. nu e cinestie ce , e prima mea lucrare , mai au si altii pe punto , nu e extraordinar dar cred ca va arata bine . :
Salut ! am urmarit cu placere evolutia lui "puntache", felicitari , ai avut de tras un pic,a iesit ceva frumos ! . am si eu acelasi motor si stiu ce poate,mai ales pe una mai mica! hai cu bara,sa vedem ce iese ! multe bucurii in viitor!
__________________ Stilo 1,8 16V,8X17" Azev type C wheels, red calipers, black front grill, borla exaust, custom made footrest+alloy pedals, painted plastics,carbon look covers ,painted cylinderhead cover, sport suspension,black mirror roof
Va multumesc pentru incurajari !! Jantele raman momentan cele de hgt ..as fi vrut acelasi model dar pe 7j macar ... din pacate astea sunt pe 6 si sunt cam inguste si sincer nici cu distantiere nu cred ca as rezolva problema aspectului. . . Am mai lucrat la bara fata, mi-am transformat bucataria in atelier pt ca acum 2 zile aici la Sibiu a nins .... .
Acum am adus-o in forma finala : fara onduleurile din ultima poza , cu plasa/sita - treaba aia decorativa din sarma de se pune in spatiul gol - fixata cum trebuie . Maine urmeaza sa o pun pe masina si sa ii trag niste poze.
Va multumesc pentru incurajari !! Jantele raman momentan cele de hgt ..as fi vrut acelasi model dar pe 7j macar ... din pacate astea sunt pe 6 si sunt cam inguste si sincer nici cu distantiere nu cred ca as rezolva problema aspectului. . . Am mai lucrat la bara fata, mi-am transformat bucataria in atelier pt ca acum 2 zile aici la Sibiu a nins .... .
Acum am adus-o in forma finala : fara onduleurile din ultima poza , cu plasa/sita - treaba aia decorativa din sarma de se pune in spatiul gol - fixata cum trebuie . Maine urmeaza sa o pun pe masina si sa ii trag niste poze.
Din ceea ce vad pe partea unde ai modificat mergii pe negru mat ,adica nu vopsesti toata bara ..? nu? sunt curios cum pica pe masina
ti-a iesit super bara!din pct meu de vedere e o lucrare reusita.pe viitor poti incerca mai mult de atat (cum a facut Silviu)!ce fel de plasa i-ai pus?
abia ast sa vad pozele de maine!
Cam asa arata rezultatul final : - poze facute in graba ... mai trebuie lucrat la kitul de admisie(dreapta langa numar) - trebuie scos prin plasa dar asta necesita rabdare si cateva materiale in plus de care nu dispuneam acum . Le voi achizitiona si voi face lucrarea asa cum trebuie si intr-o singura zi sa nu mai fiu nevoit sa merg fara bara.