05-06-11, 20:00
|
|
Stage 5
|
Re: Punto MK2
Quote:
Originally Posted by Dj_kyd
Se pare ca am ramas ceva in urma si astazi o sa pun si eu cateva poze cu ce am mai facut pe la masina... sper sa va placa.
Si ca sa spun am reusit sa vopsesc capota la masina, plafonul a devenit negru lucios cum am mai spus, un gps nou nout pentru masinuta (la care mai am ceva de lucru pentru muzica), am schimbat bratul pe dreapta la masina si rulmentul tot pe dreapta(siguranta in trafic) + un mic "accesoriu" pentru masina ca sa ii dea viata.
Have fun!
p.s. scuzati pozele dar astea sunt facute un picut cam la repezeala
|
Se pare ca nu ti-a iesit culoarea ,eu cand am dus fiat-ul meu la vopsitorie pot sa spun ca am avut o frica maxiima ca imi iese diferenta de culoare dar se pare ca am avut ceva noroc incat nu se vede nici o diferenta de culoare ,pana la urma arata ok
Multa bafta in continuare!
Te salut!
|
|
|
05-06-11, 22:05
|
|
Stage 5
Member of: [Fiat]
|
Problema a fost cam mare cu culoarea sincer sa fiu nici eu nu ma asteptam sa iasa asa dar din cartea masinii si de pe masina unde are lipit codul de culoare teoretic este culoarea de pe capota cea normala. Eu nu am inteles de ce a iesit asa, am fost la mai multi vopsitori si toti au spus ca vopseaua de este data pe masina este cea originala... tot nu pot sa pricep unde este problema.
Capota sigur va primi un polish dar la timpul potrivit
|
|
|
06-06-11, 20:19
|
|
Stage 5
|
Quote:
Problema a fost cam mare cu culoarea sincer sa fiu nici eu nu ma asteptam sa iasa asa dar din cartea masinii si de pe masina unde are lipit codul de culoare teoretic este culoarea de pe capota cea normala. Eu nu am inteles de ce a iesit asa, am fost la mai multi vopsitori si toti au spus ca vopseaua de este data pe masina este cea originala... tot nu pot sa pricep unde este problema.
Capota sigur va primi un polish dar la timpul potrivit
|
Depinde cat de arsa de soare era vopseaua ta , cat de matuita era, cat si cum ti-a aplicat lacul pe capota, etc. Slefuita capota cu smirghel fin ( p2000 de preferat ) cu apa, apoi aplicat un polish cum trebuie si eu zic ca-ti rezolvi problema diferentei de nuanta
|
|
|
06-06-11, 20:41
|
|
Fiat Driver
Stage 5
|
am avut si eu aceeasi problema prima data. sunt 4 nuante diferite de scilla rosso, foarte apropiate, insa difera sclipiciul din ele. La a doua vopsire vopsitorul a fost mai talentat si mi-a depistat culaorea cea buna. La a mea si banuiesc ca si la a ta este culoarea cea de baza (cea mai veche varianta) fiindca culaorea asta se foloseste pana in prezent la linea etc.
Acum nu mai ai ce face, ca mai bine nu va arata, tot poti da polish pana ajungi la metal.
|
|
|
08-06-11, 14:37
|
|
Stage 5
|
sa o stapanesti sanatos, una identica am si eu 1,9 JTD 5 usi an 2002 insa singura mare problema este ca motorul greu nu este compatibil cu caroseria mica drept dovada am schimbat telescoape +rulment presiune de 5 ori in 2 ani jumate! chiar azi am scos-o din service ptr distributie+schimb ulei + telescoape +rulmenti presiune! daca aveam drumuri excelenta era bijuterie de masina la consum!
|
|
|
14-06-11, 01:16
|
|
Stage 5
|
Eu de cand o am aproximativ 1 an nu am schimbat rulment presiune, telescoape... si am telescoapele originale pe ea, singurul lucru care ma nemultumeste la ea sunt piesele care sunt cam scumpicele dar dai un ban si te tine.
Maine sper sa ii fac cateva noi poze cu o noua surpriza dupa capota terminata, colantat plafon si GPS...
|
|
|
26-06-11, 22:20
|
|
Stage 5
|
I-mi pare rau ca scriu asa rar pe aici dar nu prea am timp sa intru pe forum in ultimul timp. Asa ca am revenit cu surpriza care consta in 1 bucata set jante Rial R15, cu 4 cauciucuri Bridgestone vara 195/50 R15 noi noute
Sper ca pe viitor sa mai adaug cateva poze mai interesante
|
|
|
27-06-11, 14:31
|
|
Stage 5
Member of: [Honda]
|
Quote:
I-mi pare rau ca scriu asa rar pe aici dar nu prea am timp sa intru pe forum in ultimul timp. Asa ca am revenit cu surpriza care consta in 1 bucata set jante Rial R15, cu 4 cauciucuri Bridgestone vara 195/50 R15 noi noute
Sper ca pe viitor sa mai adaug cateva poze mai interesante
|
Arata foarte bine . Jantele sunt grele, trage greu masina ?
|
|
|
28-06-11, 00:14
|
|
Stage 5
|
Sincer sa fiu se cunoaste putin diferenta pentru ca nu a fost diferenta pea mare de greutate. Diferenta o consta in stabilitatea mult mai imbunatatita a masinii si manevrabilitatea ei implicit...
|
|
|
04-07-11, 11:35
|
|
Stage 5
|
Up'date: sambata ma intrebam ce sa fac pe la masina si am schimbat folia de pe geamuri de la cea mai neagra posibila am trecut la ceva "light dark" este foarte interesant acum cu ea
Am pus si autocolant pe stalpii de la masina si acuma arata mai altfel masinuta
Per general anul asta nu voi mai face mare lucru la masina doar sistemul de sunet care vreau sa il schimb(toata linia cu Cd cu tot) dar am un pic de rabdare sa mai "produc" niste bani. In consecinta o sa caut oferte pentru linie de sunet si o sa vad pe ce o sa ma axez acum...
|
|
|
04-07-11, 13:22
|
|
Stage 5
|
Quote:
Up'date: sambata ma intrebam ce sa fac pe la masina si am schimbat folia de pe geamuri de la cea mai neagra posibila am trecut la ceva "light dark" este foarte interesant acum cu ea
Am pus si autocolant pe stalpii de la masina si acuma arata mai altfel masinuta
Per general anul asta nu voi mai face mare lucru la masina doar sistemul de sunet care vreau sa il schimb(toata linia cu Cd cu tot) dar am un pic de rabdare sa mai "produc" niste bani. In consecinta o sa caut oferte pentru linie de sunet si o sa vad pe ce o sa ma axez acum...
|
Salut,ce autocolant ai pus pe stalpii ,te intreb pentru ca vreau sa imi pun si eu acuma si vruiam sa merg pe o imitatie de carbon ..indicat ar fii daca tot schimbii toata linia audio sa schimbii si cablurile iti spun din propria experienta e mult mai ok asa ..multa bafta sa ai cu masinuta
Te salut!
|
|
|
04-07-11, 23:38
|
|
Stage 5
|
Re: Punto - MK2
La fel ca pe plafon, nu mergea sa pun alta culoare.. cred.. pana la proba contrarie mai este. Bineanteles ca o sa ii schimb cablajul o sa am ceva de lucru la ea dar asta este cu rabdare o sa rezolv si problema sunetului
|
|
|
25-07-11, 21:35
|
|
Stage 5
|
Ultima achizitie de moment stiu ca nu este nou dar este aproape sub'ul nu prea a fost folosit de fostul propietar nici macar nu avea statie destul de puternica pentru el este exact noua linie care o voi adopta si aceea fiind HERTZ
Si o mica pregatire pentru iarna 4 jante tabla si 2 cauciucuri iarna, bineanteles intr'o saptamana o sa achizitionez si celelante 2 cauciucuri, dar deh lipsa fonduri mai ales ca a trebuit sa schimb bobina si 2 bucsi de la electromotor
Si cateva poze
|
|
|
27-07-11, 22:05
|
|
Stage 5
|
Quote:
Ultima achizitie de moment stiu ca nu este nou dar este aproape sub'ul nu prea a fost folosit de fostul propietar nici macar nu avea statie destul de puternica pentru el este exact noua linie care o voi adopta si aceea fiind HERTZ
Si o mica pregatire pentru iarna 4 jante tabla si 2 cauciucuri iarna, bineanteles intr'o saptamana o sa achizitionez si celelante 2 cauciucuri, dar deh lipsa fonduri mai ales ca a trebuit sa schimb bobina si 2 bucsi de la electromotor
Si cateva poze
|
daca sunt SH sper sa nu fi dat prea mult pe ele! eu am luat 4 buc mixte +2 jante cu 400 lei!
|
|
|
30-07-11, 17:46
|
|
Stage 5
|
Nu am dat mult pe jante 20 lei bucata si pe cauciucuri 40 lei bucata deci 240 lei pret total eu zic ca nu este rau
|
|
|
|
|