![]() |
Punto - MK2
6 Attachment(s)
Destul am tot criticat masinile colegilor acuma este si randul vostru sa o criticati pe a mea. Un Punto simplu 1,9 JTD care este cam cat se poate de stock doar jantele ce i leam cumparat si muzica care era de pe vechea masina. Poate pe viitor daca o sa imi revin financiar o sa fac si eu cate ceva la el. Astept parerile voastre.:-)
|
Re: Punto MK2
Sa o stapanestii sanatos si fara incidente ,si iti urez sa te bucurii din plin de ea,sii lasa ca iti revii u din punct de vedere financiar si revii in forta :twisted:
Multa bafta!! |
Momentan nu as vrea sa fac asa multe la ea, doar sa ii revopsesc capota, plafonul sa il fac negru lucios pentru ca nu da bine asa cu trapa, un l'ron, stalpii sa ii fac negru mat, niste folie pe geamuri si pleoape in prima instanta... dar o sa mai dureze un picut...
thank's sike |
Frumoasa! Diesel bun mergi ieftin . Sa o stapanesti sanatos si sa vedem ce ii vei face in viitor !
|
Frumos punto! Cel mai potrivit motor ptr caroseria ei:-)Multi km fara incidente sa ne spui si noua cat ajunge taxa de inamtriculare la masina
|
@Adrian-Stefan - sa sti ca merg ieftin bag motorina astazi si uit sa mai bag.:D
@valitataye - taxa la masina asta este cam mare adica undeva pe la 1000+/- asa ca numere romanesti nu o sa vada prea curand:sad: |
2 Attachment(s)
Un mic proiect in virtual, si o sa adaug niste poze, masina va arata in mare cam asa mai putin jantele pentru ca unele ca alea cred ca vor face cam cat masina :-)
Si astazi am montat pe masina o statie si un sub... la care se aude super... poate o sa pun si o filmare maine seara cand o sa ii fac si niste poze... :D |
O sa iasa super daca il faci ca in VT:lol:
|
O sa o fac asa in mare cum am mai spus, dar nu cred ca o sa ii pun suspensie sport si jante ca alea... in rest o sa o fac la fel:D
|
o masinuta cu potential ... si eu am un prieten la Cluj cu un punto in 2 usi si ce a facut cu el e demn de admiratie ... poate il sti de pe forum LOW :-)
ca si modificari jante cu buza si cat mai late si suspensie si e alta masina ... astea-s gusturile mele ;) |
Da jante cu buza o sa pun si eu dar ma refeream ca nu cromate ca in VT" dar suspensia sport o sa ii pun cand o sa mai achizitionez inca o masina. Pentru ca strazile sunt cum sunt si iti dai seama ca eu o folosesc pentru tot felul de drumuri...
|
Si in continuare drumuri ptr suspensii sport nu o sa existe la noi in tara:lol:
|
Quote:
|
Da.Dar cand ai o strada de tot c****u ce faci?:D.Iti spun eu nu se merita
|
Quote: