Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 15-06-11, 20:31   #256
sike

Stage 5

sike's Avatar

Default Re: Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:
Originally Posted by Dj_kyd View Post
Nasol dupa ce ai depus atata munca la ele... Flansele unde le-ai facut? Un pret ceva?
Flansele le vand la pretul de 100 de ron plus ceva prezoane la ele ...eu zic ca e un pret decent

Te salut
sike is offline   Reply With Quote
Old 29-06-11, 13:34   #257
sike

Stage 5

sike's Avatar

In cele din urma am rezolvat si problema suspensiei pana la urma am mers pe o suspensie reglabila ta-technix,urmeaza ca zilele urmatoare sa o montez sper sa iese bine si sa fiu multumit de alegerea facuta cert e ca initial am comandat FK dar am asteptat 80 de zile sa imi vina ,si pana la urma mi-au dat banii inapoi si astfel am ajuns la ta-technix ,o sa pun si jantele la loc cu un mic up-date ,iar apoi o sa 'mai trag' un pic de aripi dar aicii ramane de vazut cum o sa fie cu noua suspensie .

Si ceva poze ...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imagine1412.jpg
Views:	39
Size:	59.1 KB
ID:	2064678   Click image for larger version

Name:	Imagine1413.jpg
Views:	32
Size:	74.1 KB
ID:	2064679   Click image for larger version

Name:	Imagine1414.jpg
Views:	33
Size:	88.2 KB
ID:	2064680  

Name:	Imagine1415.jpg
Views:	31
Size:	80.9 KB
ID:	2064681   Click image for larger version

Name:	Imagine1416.jpg
Views:	35
Size:	72.7 KB
ID:	2064682   Click image for larger version

Name:	Imagine1417.jpg
Views:	39
Size:	73.4 KB
ID:	2064683  

Old 29-06-11, 13:44   #258
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by sike View Post
In cele din urma am rezolvat si problema suspensiei pana la urma am mers pe o suspensie reglabila ta-technix,urmeaza ca zilele urmatoare sa o montez sper sa iese bine si sa fiu multumit de alegerea facuta cert e ca initial am comandat FK dar am asteptat 80 de zile sa imi vina ,si pana la urma mi-au dat banii inapoi si astfel am ajuns la ta-technix ,o sa pun si jantele la loc cu un mic up-date ,iar apoi o sa 'mai trag' un pic de aripi dar aicii ramane de vazut cum o sa fie cu noua suspensie .

Si ceva poze ...
Off...si mai zici ca's firma serioasa ... e strigator la cer.
Conteaza ca acuma ai reglabila si o putem vedea blana .Spor la munca si sa fie totul bine, asteptam poze si impresii.
NXdev is offline   Reply With Quote
Old 30-06-11, 10:11   #259
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post
Off...si mai zici ca's firma serioasa ... e strigator la cer.
Conteaza ca acuma ai reglabila si o putem vedea blana .Spor la munca si sa fie totul bine, asteptam poze si impresii.

Sincer iti zic si acuma cand ma gandesc ma apuca nervii, slaba organizare credeam ca numai in romania exista asemenea scapariiii dar se pare ca nu suntem singuriii....,uite de exemplu cand am vorbit la ta-technix practic am discutat la 4 dupa amiaza i-am dat adresa si a doua zii la 12 mi-a venit coletul foarte ok oamenii de acolo nu mi-au cerut nicii plata in avans ,practic au zis plata in ramburs si atat .Acuma sper sa fie totul bine si ca,calitate , tot azii m-am gandit ca daca tot fac o treaba cu suspensia sa o fac pana la capat si anume am comandat rulmentii si flansele de pe telescoapele fata asta ca sa fac totul cap coada ,plus inca un capat de bara pe partea stanga cel care e acuma pe masina e uzat cam 50% dar am zis sa fac totul ca la carte si nu cu jumatatii de masura ...

M-ai imi raman urmatoarele de schimbat ca sa termin cu totul : cele 2 bucsii de la bratele fata + suportul de la cutie si ar cam fii ce trebuie si cum vreau eu ...sper sa numai descopar pe parcurs anumite obstacole ...

Mult numai e si trebuie sa fac si toate schimburile ulei filtre O PLACERE intr-un cuvant

Sunt tare curios dupa ce voi pune totul nou cum o sa se comporte

Va salut!
Old 30-06-11, 12:16   #260
sike

Stage 5

sike's Avatar

Un mic up-date la jante ,le-am vopsit un albastru mai deschis ,erau prea banale cu gri-ul acela carbon ..pot sa zic ca sunt destul de multumit de rezultat desii aveam ceva indoielii referitor la culoare cateva poze facute cu telefonul cel putin ca idee ca rezolutie 0 .
Attached Thumbnails

Name:	Imagine1421.jpg
Views:	45
Size:	82.5 KB
ID:	2066169   Click image for larger version

Name:	Imagine1422.jpg
Size:	73.6 KB
ID:	2066170   Click image for larger version

Name:	Imagine1423.jpg
Views:	83
Size:	61.0 KB
ID:	2066171  

Name:	Imagine1424.jpg
Views:	32
Size:	50.5 KB
ID:	2066172   Click image for larger version

Name:	Imagine1425.jpg
Size:	50.0 KB
ID:	2066173  
Old 30-06-11, 12:21   #261
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by sike View Post
Un mic up-date la jante ,le-am vopsit un albastru mai deschis ,erau prea banale cu gri-ul acela carbon ..pot sa zic ca sunt destul de multumit de rezultat desii aveam ceva indoielii referitor la culoare cateva poze facute cu telefonul cel putin ca idee ca rezolutie 0 .
Ataaat .Arata mult mai bine asa ... se "contopesc" mai bine cu masina.
NXdev is offline   Reply With Quote
Old 30-06-11, 12:25   #262
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by NXdev View Post
Ataaat .Arata mult mai bine asa ... se "contopesc" mai bine cu masina.
Salut da chiar arata bine se 'pupa' la una cu masina si culoarea arata foarte bine ,o sa urmeze niste poze facute profii dar asta cand voi pune si suspensia dupa jantele si ce o mai fii pana atunciii ...

Te salut!
Old 30-06-11, 12:45   #263
valitataye

Stage 5

valitataye's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[SEAT]
[4Tuning International]

Au iesit super jantele abea astept sa le vad montate pe masina cu tot cu suspensie
valitataye is offline   Reply With Quote
Old 30-06-11, 12:51   #264
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by valitataye View Post
Au iesit super jantele abea astept sa le vad montate pe masina cu tot cu suspensie

Da chiar nici eu nu ma asteptam sa iese asa jantele aveam oare ce semne de intrebare da cred ca saptamana viitoare o sa le pun pe toate ca saptamana asta nu am nici timp si plus ca se anunta si vremea aiurea

Te salut!
Old 02-07-11, 10:13   #265
sike

Stage 5

sike's Avatar

Cine poate sa ma ajute si pe mine cu o chestiune si anume mi-am comandat flansele +rulmentii telescoape fata si vreau sa stiu daca e bine ce mi-am comandat adica nu vreau sa ma apuc si sa vad ca nu se potrivesc rugaminte mare cine a m-ai desfacut si stie cum arata sa imi confirme si mi-e ,o sa atasez ceva poze cu ele ..

Multumesc anticipat!
Attached Thumbnails

Name:	Imagine1431.jpg
Views:	41
Size:	63.6 KB
ID:	2068315   Click image for larger version

Name:	Imagine1432.jpg
Views:	37
Size:	73.6 KB
ID:	2068316   Click image for larger version

Name:	Imagine1433.jpg
Views:	34
Size:	58.3 KB
ID:	2068317  

Name:	Imagine1434.jpg
Views:	38
Size:	79.3 KB
ID:	2068318  
Old 02-07-11, 22:34   #266
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

ce ar trebui confirmat? astea sunt. cu cat le-ai luat? si eu am luat de vreo 2 saptamani
Jokerman170 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-11, 10:51   #267
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jokerman170 View Post
ce ar trebui confirmat? astea sunt. cu cat le-ai luat? si eu am luat de vreo 2 saptamani
Salut ,nu eram sigur daca se potrivesc ,mersii frumos de ajutorUL dat inca odata si pretul cum ti-am zis si in particular 114 ron /buc ,dublu de cat ai dat tu pe bucata
Old 04-07-11, 11:29   #268
Dj_kyd

Stage 5

Dj_kyd's Avatar

Member of:
[Fiat]
Default Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Atat am dat si eu pe ele stai linistit... jantele au iesit frumos sunt chiar faine asa
Vreau sa vad masina low cat mai repede bine si pe strada daca o sa avem ocazia sa ne intalnim dar nu cred ca poate sa fie chiar atat de greu
Old 04-07-11, 13:28   #269
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dj_kyd View Post
Atat am dat si eu pe ele stai linistit... jantele au iesit frumos sunt chiar faine asa
Vreau sa vad masina low cat mai repede bine si pe strada daca o sa avem ocazia sa ne intalnim dar nu cred ca poate sa fie chiar atat de greu
Salut, pot sa zic ca jokerman le-a achizitionat undeva la pretul de 63 de ron /buc si de asta ziceam ca e cam mare diferenta de pret dar in sfarsit asta e romania ,si in privinta jantelor da si eu sunt multumit de rezultat adica e chiar ok,si de intalnit cu siguranta o sa ne intalnim vara asta daca totul o sa fie ok .

Te salut !
Old 08-07-11, 11:14   #270
sike

Stage 5

sike's Avatar

[B]Salutare tuturor ,pot sa zic ca am terminat cu suspensia am montat-o pana la urma ,astfel miercurii dupa amiaza mi-am sunat un prieten si ne-am apucat sa o montam bineinteles ca nu se putea ca totul sa mearga bine si am intampinat dificultatii la desfacutu suruburilor ,am inceput la 5 si am terminat la 12-30 noaptea o placere intr0un cuvant ,oadata cu montarea suspensiei am incercat sa punem si jantele de aliaj pe masina ,si ne-am apucat si de montatul jantelor totul fain si frumos cu montatul da mai greu cu plecatul de pe loc pot sa zic ca in momentul cand am incercat sa scot masina cu spatele pur si simplu sa suspendat pe toate 4 rotile ,desii am reglat suspensia sa nu imi atinga ,am uitat sa lasam si frana de mana jos sa aseze cum trebuie masina si am fost nevoitii sa le dam jos si sa punem tablele la loc ,oricum am incercat si ierii sa pun jantele de aliaj cert e ca m-am convins nu e treaba cu ele de pus nu le mai pun,imi caut altceva cert e ca modelul asta merge la bmw 'pisica' sunt 5x120 nu 5 x112 abia ierii am aflat lucrul asta sper sa le dau cat mai repede si sa imi iau altceva in loc tinand cont ca e plin de bmw-urii si jantele le dau la un pret convenabil ,odata cu suspensia sport am atins si cu toba azii o sa merg sa mi-o sudeze mecanicul plus o sa imi fac si directia din nou ..o sa urmeze si ceva poze cu ficat-ul ,oricum cert e ca se vede diferenta e treaba isi face totiii baniii suspensia .

Va salut! [B]
- Copyright 2025 4Tuning -