Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 12-01-12, 20:56   #556
sike

Stage 5

sike's Avatar

Default Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:
Originally Posted by valitataye View Post
Wow ce fel arata...Hai cu ele cat mai repede pe masina
Salut,multumesc frumos de aprecierii ,mai e pana pe punctu de a le urca pe masina cum ziceam si mai sus deocamdata e dat o mana de polish asa cat de cat acolo ,urmeaza sa le dau frumos din nou sa iese si mai bine ,plus urmeaza cauciucurile unde o sa analizez un pic problema sa vad ce pica mai bine, o sa urmeze si poze profii nu facute cu telefonul .

Numai de bine
sike is offline   Reply With Quote
Old 12-01-12, 21:00   #557
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Devu View Post
Nice and clean . Asa ceva vreau si euuuu. Imi plac maxim !
Mulutumesc man ,sincer am zis ca e ultimul set de jante pe care il mai reconditionez foarte mult de munca aratau jalnic sincer ,dar na cu putin efort zic eu ca a iesit ceva frumos placut ochiului ,mai sunt mici retusurii plus polish-ul pe buze o sa vina din nou dat ,se putea si mai bine se putea si mai rau,cel mai mult mi-a fost frica de culoare ca nu o nimeresc dar sunt multumit .

Numai de bine!
Old 12-01-12, 21:04   #558
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by marius3030 View Post
superbe!chiar ca ai nimerit-o cu astea!
Multumesc frumos pentru aprecierii...si acuma ca tu mi-ai apreciat munca si vad ca iti place bunul gust ca sa zic asa ,ma suprins ceva la tine si anume cum sa apreciezii ceea ce face baiatul ala la vectra aia ?sincer?am ramas un pic surprins adica nu ma asteptam de la tine sa ii zicii ca face o treaba buna ...pff daca ala m-ai e tuning inseamna ca ...,sincer adica mi-e mi se pare ca masina aia e direct star trek sincer e pacat daca tot iti place clean aranjat numai incuraja asemenea aiurelii ...'doar o parere'

Numai de bine
Old 12-01-12, 21:17   #559
bogdan650

Stage 4

bogdan650's Avatar

Member of:
[VW]
[Fiat]
[PARTICIPANT CURSE]
Talking Re: Punto - Un fiat si un 10 in engleza...

Ca n-am apucat ..... ""Ba este nebun !?!?! "" Arata senzatie jantele dupa atata munca !!! Bravo bravo bravo !!! Culoarea pe jante este extraordinara !! Din punctul meu de vedere a meritat toata munca (desi nu eu am depus-o) -> ar trebui sa fi mandru de tine ! Stima !

Nu lasa Sudoru' sa-ti tuneze motoru' !

bogdan650 is offline   Reply With Quote
Old 12-01-12, 21:25   #560
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by bogdan650 View Post
Ca n-am apucat ..... ""Ba este nebun !?!?! "" Arata senzatie jantele dupa atata munca !!! Bravo bravo bravo !!! Culoarea pe jante este extraordinara !! Din punctul meu de vedere a meritat toata munca (desi nu eu am depus-o) -> ar trebui sa fi mandru de tine ! Stima !
Multumesc frumos man, la culoare mi-a fost cel mai frica ca o dau in balariii dar cat de cat acolo a iesit ,eu si mandria papa si mitralieraa ,eu sincer azii dupa ce le-am vopsit avea o nemultumire la o janta si am zis ca i-au smirghelul iar ,vesnic nemultumit .

Multam frumos inca odata

Numai de bine!
Old 13-01-12, 11:41   #561
sike

Stage 5

sike's Avatar

Cam asa arata toate cele patru jante ,m-ai ramane de echilibrat si de pus cauciucurii + capacele de la jante..

Am reusit sa fac niste poze cu aparatul foto

Numai de bine!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSCF0758.JPG
Views:	42
Size:	3.82 MB
ID:	2292152   Click image for larger version

Name:	DSCF0759.JPG
Views:	42
Size:	3.68 MB
ID:	2292153   Click image for larger version

Name:	DSCF0760.JPG
Views:	44
Size:	3.80 MB
ID:	2292154  

Name:	DSCF0761.JPG
Views:	32
Size:	3.78 MB
ID:	2292159   Click image for larger version

Name:	DSCF0762.JPG
Views:	49
ID:	2292160  
Old 13-01-12, 13:44   #562
sike

Stage 5

sike's Avatar

Proba cu o janta ,sa vad cum vine eu zic ca e destul de ok ,la prezoane vine ok la butuc la fel decii e ok

SI ceva poze

Numai de bine!
Attached Thumbnails

Name:	DSCF0764.JPG
Views:	85
Size:	3.70 MB
ID:	2292270   Click image for larger version

Name:	DSCF0765.JPG
Views:	53
Size:	3.89 MB
ID:	2292271   Click image for larger version

Name:	DSCF0766.JPG
Views:	56
ID:	2292272  

Name:	DSCF0767.JPG
Views:	51
Size:	3.89 MB
ID:	2292273   Click image for larger version

Name:	DSCF0768.JPG
Views:	56
ID:	2292274  
Old 13-01-12, 23:56   #563
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Nebunia lu Salam Sa le rulezi sanatos! Si... ai dreptate, nu le mai schimba, ce le-am pierdut siru! (plus ca astea arata super pe masina!)
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 16-01-12, 21:48   #564
marius3030

Stage 5

marius3030's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]
[SKODA]

pfoaa...chiar ca nebunia lui salam! vin perfect la latime si culoare!abia ast s-o vad incaltata cu ele!las ca mai sunt maxim 2 luni si vn si vremea aia!

offtopic:desprevectra baiatului acela...masina e inca in faza de "mult de lucru la ea".binenteles ca acele bari si evazari nu-mi plac,dar deocamdata am incercat sa-l determin "cu frumosul" sa mai schimbe cate cv si sa modifice multe pe la ea!
gusturile mele sunt cam altele..gen opel-ul lui Ady Gaman!stii u care!as vrea sa-i spunem cu frumosul ce a gresit si poate o sa repare ce mai poate!
sincer..am fost primul care am postat pt masina lui si am vrut sa-i spun sa se ast la comentarii destea,dar m-am abtinut!ce imi place deocamdata la masina este ca a astupat grila radiatorului!<cred> ca o sa dea bn cand o sa fie vopsita!sa vedem!
te salut si te respect !!!!!

/// E39

www.e39.ro
marius3030 is offline   Reply With Quote
Old 17-01-12, 15:57   #565
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by B-99-SAA View Post
Nebunia lu Salam Sa le rulezi sanatos! Si... ai dreptate, nu le mai schimba, ce le-am pierdut siru! (plus ca astea arata super pe masina!)
Multumesc frumos de aprecierii si urarii,si de schimbat in nici un caz momentan ,o idee buna o sa imi fac atuncii cand voi pune si caucioacele

Pana la urma o sa schimb deumirea la topic in : 'Nebunia lu Salam '

Numai de bine!
Old 17-01-12, 16:04   #566
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by marius3030 View Post
pfoaa...chiar ca nebunia lui salam! vin perfect la latime si culoare!abia ast s-o vad incaltata cu ele!las ca mai sunt maxim 2 luni si vn si vremea aia!

offtopic:desprevectra baiatului acela...masina e inca in faza de "mult de lucru la ea".binenteles ca acele bari si evazari nu-mi plac,dar deocamdata am incercat sa-l determin "cu frumosul" sa mai schimbe cate cv si sa modifice multe pe la ea!
gusturile mele sunt cam altele..gen opel-ul lui Ady Gaman!stii u care!as vrea sa-i spunem cu frumosul ce a gresit si poate o sa repare ce mai poate!
sincer..am fost primul care am postat pt masina lui si am vrut sa-i spun sa se ast la comentarii destea,dar m-am abtinut!ce imi place deocamdata la masina este ca a astupat grila radiatorului!<cred> ca o sa dea bn cand o sa fie vopsita!sa vedem!
te salut si te respect !!!!!

Sant foarte curios cum o sa pice cauciucul langa aripa spate ,o sa o cobor la limita sa iese ceva frumos .

Off topic: e direct star treck masina aia sincer fara nici un pic de rautate e urata cu crengii ,nu e genul meu sa fiu rautacios dar cand vezii ca omul cica lucreaza de 4 ani in fibra zicii ca nu adevarat ce vezii ..in sfarsit sa fie sanatos cu ea cu tot ca doar pana la urma nu ma plimb eu cu ea desii mi-ar placea maximm ar zice lumea uite au venit extraterestiii

Numai de respect si de bine!
Old 17-01-12, 22:34   #567
_Cox_
Shine Club Member

Stage 5

_Cox_'s Avatar

Member of:
[Virtual Tuning]
[4Rally]
[2 Roti]
[Street 4 Cars]
[Shine Club]
[Street Vision]

Imi place rau de tot masinuta, ce gume pui pe jante?
_Cox_ is offline   Reply With Quote
Old 18-01-12, 12:48   #568
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by _Cox_ View Post
Imi place rau de tot masinuta, ce gume pui pe jante?
Salut ma bucur ca iti place,cert e ca as avea foarte multe de schimbat de facut dar pe vremea asta nu indraznesc sa fac mai nimic din pacate,astept cu nerabdare caldurica ,ca si cauciucuri cred ca raman la 195-45-15 toate 4 dar o sa vad mai e pana atuncii ,deocamdata vreau sa vopsesc din nou haionul si capota fata am ce face cu siguranta nu o sa ma plictisesc

Numai de bine!
Old 18-01-12, 13:19   #569
Devu
Honda Driver

Stage 5

Devu's Avatar

Member of:
[Honda]

Sper sa-ti placa...daca vrei si camber, p.m me .
Attached Thumbnails

Name:	fiatpuntoreshade .png
Views:	41
Size:	10.9 KB
ID:	2297804  
Devu is offline   Reply With Quote
Old 20-01-12, 20:21   #570
sike

Stage 5

sike's Avatar

Salutare,ma bucaram azii daca postam o imbunatarire a masini dar din pacate exista si momente nefericite,astazii am avut parte de un eveniment de genul , m-ai pe scurt ma deplasam regulamentar la care un individ a uitat ca trebuie sa imi acorde si prioritate ,asta e unii 'nu prea stie cu volanul' cel mai frumos a fost cand nu isi recunostea vina desii aveam martorii imi venea sa il calc pe cap ,tot el cu gura mare ,si am zis hai la politie acolo am fost a vazut cum sta treaba ca ii suspenda permisul 3 lunii si sa linistit omul ,intelegand ca pentru binele lui e mai bine sa o faca pe parte amiabila dandu-mi asigurarea ,ce sa m-ai zic decat ca mi se rupe inima cand vad un idiot care isi bate joc de munca unui om,e si o parte buna ca are asigurarea la ALIANZ TIRIAC ,in sfarsit is prea varza ca sa m-ai scriu

Daune :spoiler fata

--far dreapta

aripa dreapta

capota

Si ceva poze
- Copyright 2024 4Tuning -