Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 16-04-11, 10:26   #166
sike

Stage 5

sike's Avatar

Default Re: Un fiat si un 10 in engleza...

Quote:
Originally Posted by Detman View Post
pai, eu am cazut ca ai conectat undeva de la mijlocul farului aprox pana in coltul din dreapta jos cu fibra. seamana cu cel a lui Bogdan-Low ( puntoul negru ). daca tot vrei sa revopsesti toata masina, fa un bad-boy drept care sa includa si aripile.

am lasat acel comment pentru ca ma asteptam sa fii mai calculat, sa faci totul ca la carte.

bafta.
Sincer nu am avut un bad boy ca exemplu pur si simplu am plecat pe o idee a mea si atat(nu imi place sa fac aceleasii lucrurii ca ceilaltii din jurul meu) se si vede in poze de la ce am plecat si la ce am ajuns adica unul foarte agresiv si in prezent este unul destul de mic(cand o sa iese de la vopsit o sa iti dai seama de ce zic asta),masina nu se revopseste total pentru ca nu vad rostul asa mi-a zis si vopsitorul asa zic si eu are 7 lunii de cand am vopsito total ,o sa fie vopsite integral capota fata ,bara fata ,bara spate +haion....

Si de facut totul ca la carte ...nu pot sa zic decat ca eu unul nu imi bat joc de baniii meii si de munca mea ti-am zis si in privat incerc sa le fac si eu cum pot mai bine ,si stii ca ,cu tine si jockerman m-am sfatuit intotdeauna in ceea ce priveste masina stii ca am luat-o de la jante si apoi suspensia si multe altele ...da in mare e bine cand imi dai comm din ala ma ambitioneaza mai mult

Te salut!!! Multa bafta cu masinuta ta!
sike is offline   Reply With Quote
Old 16-04-11, 10:30   #167
sike

Stage 5

sike's Avatar

On:

In alta ordine de ideii masina este la vopsit,astept sa o pot ridica undeva pe duminica sau luni sper ,si momentan o ardem pe un atv suzuki 50 cp pe 300 kg,intr-un cuvant 'nebunia lu salam'

Urmeaza :schimbat distriibutie (pompa de apa deja e cumparata)

- schimbat placute fata

- vopsit etrierii

-apoi curatarea integrala a interiorului

-spalare motor etc.etc.etc
Old 16-04-11, 11:11   #168
Jokerman170
Fiat Driver

Stage 5

Jokerman170's Avatar

Member of:
[Fiat]

sper ca etrierii nu-i faci alta culaore decat negru
Jokerman170 is offline   Reply With Quote
Old 16-04-11, 12:47   #169
valitataye

Stage 5

valitataye's Avatar

Member of:
[Competitor CNCA]
[SEAT]
[4Tuning International]

Asteptam sa vedem poze cu ea gata vopsita...Ai putea sa imi dai un pm cat te ajunge toata distributia(pompa apa role si ce mai cumperi)?
valitataye is offline   Reply With Quote
Old 16-04-11, 13:48   #170
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jokerman170 View Post
sper ca etrierii nu-i faci alta culaore decat negru
Crezii ca ar da bine? rosu e exclus clar ,eu ma gandeam la culoare mai turbata,desii mi-ar convenii si negru
Old 16-04-11, 13:59   #171
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by valitataye View Post
Asteptam sa vedem poze cu ea gata vopsita...Ai putea sa imi dai un pm cat te ajunge toata distributia(pompa apa role si ce mai cumperi)?
Pozele m-ai au de asteptat pentru ca m-ai e pana sa am ce poza ,o sa astept pana o sa ii pun suspensia ,jantele,m-ai e intr-un cuvant ,ca atunci potii sa iti facii o idee m-ai clara asupra lucrurilor nu ma grabesc le iau pe rand ca sa iese bine,si in legatura cu distributia si pompa de apa ,preturile au fost asa

pompa apa -130 de ron

si kitul de distributie (curea de distributie role si ce m-ai e pe acolo)in sine -90 de ron

si m-ai e si mana de lucru dar aia difera de la mecanic la mecanic...mi-e imi ia 50 de ron ca sunt client fidel la el si ne si cunoasteam ...si cam asta ar fiii

Te salut!
Old 16-04-11, 15:41   #172
Dj_kyd

Stage 5

Dj_kyd's Avatar

Member of:
[Fiat]

O mica intrebare am distributia (role, intinzatoare, curele) pe ce firma le iei?
Dj_kyd is offline   Reply With Quote
Old 16-04-11, 16:50   #173
cheloofdd
Fiat Driver

Stage 3

cheloofdd's Avatar

Member of:
[Fiat]

Frumos punto.Apreciez faptul ca te-ai apucat sa ti-l faci singur.Spor la modificari.
cheloofdd is offline   Reply With Quote
Old 16-04-11, 17:21   #174
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dj_kyd View Post
O mica intrebare am distributia (role, intinzatoare, curele) pe ce firma le iei?
Salut am un prieten de lucreaza la un magazin de piese auto si a avut si el tot un fiat,mi-a recomandat kitul asta de distributie pentru ca a avut si el pus pe fiat acelasii chit si nu a avut probleme , ...marca e:CONTITEC...

Te salut !
Old 16-04-11, 17:30   #175
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by cheloofdd View Post
Frumos punto.Apreciez faptul ca te-ai apucat sa ti-l faci singur.Spor la modificari.
Multumesc frumos de aprecierii,da destul de greu sa te apucii de unul singur da e bine ca macar vad ca iese ceva din mana mea si stii cum e, macar sa mi-o fac cu mana mea

Multa bafta si ti-e cu masina ta si sa te bucurii din plin de ea ..

Te salut!
Old 18-04-11, 23:49   #176
Dj_kyd

Stage 5

Dj_kyd's Avatar

Member of:
[Fiat]

Parerea mea este doar INNA si GATES astea sunt cele mai bune din punctul meu de vedere am achizitionat pentru foarte multi prieteni asa ceva si nu au avut nici un fel de probleme cu ele
Old 20-04-11, 11:46   #177
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by Dj_kyd View Post
Parerea mea este doar INNA si GATES astea sunt cele mai bune din punctul meu de vedere am achizitionat pentru foarte multi prieteni asa ceva si nu au avut nici un fel de probleme cu ele
Nu te contrazic ,dar ca pret cum sta ?

Te Salut!
Old 20-04-11, 11:55   #178
sike

Stage 5

sike's Avatar

In sfarsit s-a terminat si cu vopsitul ,urmeaza un polish total si e gata,o sa pun si ceva poze cu masina exact din prima ziii de cand am luat-o de la vopsit,in mare sunt multumit de ce am facut se putea si mai bine (niciodata nu ma multumesc..)..intre timp am aranjat si traseul de la toba (mici modificarii)

O sesiune de poze profii se va face in momentul in care o sa fie puse jantele si toate celalalte ..Multumesc
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Imagine1259.jpg
Views:	131
Size:	80.6 KB
ID:	1973310   Click image for larger version

Name:	Imagine1261.jpg
Views:	120
Size:	86.3 KB
ID:	1973311   Click image for larger version

Name:	Imagine1263.jpg
Views:	86
Size:	61.1 KB
ID:	1973312  

Old 20-04-11, 12:29   #179
promiseland

Stage 4

promiseland's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

bai,ce pot spune,am urmarit cam tot ce ai facut pe la masina si pot spune doar ca ai un curaj si o placere care multora le lipseste.imi place tot ce am vazut pana acum(chiar am ramas cu gura cascata),mai pe scurt "esti tare".felicitari.dar totusi nu ma pot abtine si trebuie sa iti marturisesc ca eu nu as fi facut bad boy.mai departe iti doresc bafta multa ca ai nevoie la modificari.
Old 20-04-11, 13:08   #180
sike

Stage 5

sike's Avatar

Quote:
Originally Posted by promiseland View Post
bai,ce pot spune,am urmarit cam tot ce ai facut pe la masina si pot spune doar ca ai un curaj si o placere care multora le lipseste.imi place tot ce am vazut pana acum(chiar am ramas cu gura cascata),mai pe scurt "esti tare".felicitari.dar totusi nu ma pot abtine si trebuie sa iti marturisesc ca eu nu as fi facut bad boy.mai departe iti doresc bafta multa ca ai nevoie la modificari.
Salut,iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase adresate ,ma bucura faptul ca iti place masinuta ,intr-adevar e o placere ceea ce fac eu insa nu vreau sa ma opresc aicii ... eu m-as oprii dar nu pot pasiuneaa e prea mare ,acuma o iau si eu usor usor,si cu 'bad boyul' practic nici nu e un bad boy asa cum imi zicea si detman e o mica modificare pe coltul farului ... ,iti multumesc inca odata si sper sa pot facee cat mai multe

Te salut!
- Copyright 2025 4Tuning -