Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Masina mea Fiat

Reply

Thread Tools
Old 10-11-10, 18:41   #121
babone
Honda Driver

Stage 5

babone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]
Default Re: Punto GT - (babone)

a mai ramas intercoolerul pe balcon pentru ca nu am tevile necesare si imi trebuie radiatorul original al masinii nu asta de diesel care-l am acum si turbo timer-ul inca nu am reusit sa-l pun,e un pic mai complicat
babone is offline   Reply With Quote
Old 15-11-10, 18:51   #122
babone
Honda Driver

Stage 5

babone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Am fost ieri la Pitesti din pacate am avut probleme tehnice .vineri seara in timp ce tot incercam sa o fac cat mai ok pentru duminica boost controllerul meu idiot pur si simplu tinea presiunea,ori maxim ori 0.8 asa ca am reusit sa sparg un furtun de turbo de la presiunea prea mare,sambata am stat toata ziua sa-l carpesc pana la urma am facut acolo o mare porcarie dar a tinut,a trebuit sa pun controllerul original (care facea tot 0..Din pacate de cand am luat masina tot se inneaca cu benzina,da rateuri...din cauza radiatorului de diesel a trebuit mutat intercoolerul original mai in spate ceea ce a rezultat strangularea a 2 furtune care intra in el.ori sa fie din cauza asta ori din cauza ca am mers cu prea putina presiune iar ea imi dadea mai multa benzina din cauza cipului.In fine,am fost duminica si nici nu am apucat sa parchez masina calumea cand am observat ca ieseau aburi din radiator (nu se raceste pur si simplu cum trebuie) si incepuse sa-mi curga pe la un furtun antigelul din masina iar vasul de expansiune era gol total.am completat cu apa dar aceasi problema,se inneca si dupa ce m-am dat 2 ori incepuse sa curga de prin 2 locuri asa ca a trebuit sa renunt si bine am facut,in drum spre casa pe autostrada fara sa o calc prea tare a sarit furtunul care-l carpisem ceea ce rezulta oprirea motorului (adio servo-directie,servo-frana) asa ca daca mai ma dadeam o data sigur imi sarea acolo si nu prea era bine.asa ca dupa toate astea si avand in vedere ca asigurarea imi expira la inceputul lui decembrie si aveam de gand sa o las pe bara toata iarna,masina va intra in hibernare si va iesi cam prin iunie dupa calculele mele.pana atunci voi strange piese si sa iasa cat mai puternica din reparatie si desigur usurata la maxim.wish me luck
Old 15-11-10, 19:32   #123
plictisit

Stage 5

plictisit's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
[Inferno Motorsport]
[Echipa de sprijin]
[4Rally]

good luck dude ! sa iasa FORTZA BOS =))
plictisit is offline   Reply With Quote
Old 15-11-10, 19:54   #124
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

Quote:
Originally Posted by babone View Post
Am fost ieri la Pitesti din pacate am avut probleme tehnice .vineri seara in timp ce tot incercam sa o fac cat mai ok pentru duminica boost controllerul meu idiot pur si simplu tinea presiunea,ori maxim ori 0.8 asa ca am reusit sa sparg un furtun de turbo de la presiunea prea mare,sambata am stat toata ziua sa-l carpesc pana la urma am facut acolo o mare porcarie dar a tinut,a trebuit sa pun controllerul original (care facea tot 0..Din pacate de cand am luat masina tot se inneaca cu benzina,da rateuri...din cauza radiatorului de diesel a trebuit mutat intercoolerul original mai in spate ceea ce a rezultat strangularea a 2 furtune care intra in el.ori sa fie din cauza asta ori din cauza ca am mers cu prea putina presiune iar ea imi dadea mai multa benzina din cauza cipului.In fine,am fost duminica si nici nu am apucat sa parchez masina calumea cand am observat ca ieseau aburi din radiator (nu se raceste pur si simplu cum trebuie) si incepuse sa-mi curga pe la un furtun antigelul din masina iar vasul de expansiune era gol total.am completat cu apa dar aceasi problema,se inneca si dupa ce m-am dat 2 ori incepuse sa curga de prin 2 locuri asa ca a trebuit sa renunt si bine am facut,in drum spre casa pe autostrada fara sa o calc prea tare a sarit furtunul care-l carpisem ceea ce rezulta oprirea motorului (adio servo-directie,servo-frana) asa ca daca mai ma dadeam o data sigur imi sarea acolo si nu prea era bine.asa ca dupa toate astea si avand in vedere ca asigurarea imi expira la inceputul lui decembrie si aveam de gand sa o las pe bara toata iarna,masina va intra in hibernare si va iesi cam prin iunie dupa calculele mele.pana atunci voi strange piese si sa iasa cat mai puternica din reparatie si desigur usurata la maxim.wish me luck
Nu ma pricep la mecanica, doar iti pot ura succes MAXIM!!!
NXdev is offline   Reply With Quote
Old 16-11-10, 00:10   #125
denver
Fiat Driver

Stage 5

denver's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Old School Cars]
[LANCIA]

Fratioare , daca esti acasa si am cu ce desigur , as vrea sa vin pe la tine maine seara , sa vad si eu ce ti s-a intamplat tie acolo , ca un radiator de diesel nu e chiar un lucru rau , eu chiar de diesel vreau sa-mi pun , e ceva mai mare , cat despre furtune , am avut si cu alea experiente neplacute ) , dar din care am aflat lucruri noi , salve .
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily

Carpe noctem
denver is offline   Reply With Quote
Old 16-11-10, 02:05   #126
marius3030

Stage 5

marius3030's Avatar

Member of:
[Fiat]
[Opel]
[SKODA]

salut alex!imi pare rau ce ti sa intamplat.da las c o faci tu pana la anul.
oricum...de un lucru sunt ff sigur.....nu ai s-o tii pe bara pana in iunie.....nu ai cum....

/// E39

www.e39.ro
marius3030 is offline   Reply With Quote
Old 16-11-10, 12:27   #127
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

Se intampla ma...la o masina turbocharged de generatia ei, modificarile de rigoare & coxareala nu poti zice ca face parte din cotidian dar trebuie oricand sa te astepti la un furtun o treaba... Alex e baiat baiat si o sa faca treaba calumea peste iarna, performance parts solide si la anu rupe stilu cu verdeatza )
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 16-11-10, 17:13   #128
babone
Honda Driver

Stage 5

babone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

multumesc tuturor pentru incurajare,de tinut pana-n iunie e f posibil,acum la inceputul lui decembrie imi expira asigurarea si pe timp de iarna oricum nu mergeam cu ea,iar probabil prin primavara ii voi da motorul jos pentru noua turbina si toata tevaraia.dupa calculele mele financiare ar trebuii prin mai-iunie sa fie pe roti si cu ceva putere.probabil ca atunci cand voi da motorul jos voi observa si care a fost cauza problemei din acest moment.am dat si acum cateva ture cu ea dar pur si simplu nu trage calumea,face boost si parca-l face degeaba,in a-2a da aproape mereu rateuri.mai incerc sa-i dau de cap oricum pana in decembrie.salut si spor la modificat
Old 17-11-10, 14:38   #129
B-99-SAA
Daewoo Driver

Stage 5

B-99-SAA's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

Imi pare rau sa aud ca te supara asta mica... (si a mea m-a cam suparat in ultima vreme). Lasa ca se rezolva, e bine ca ai doua masini ca sa ai cu ce sa te misti cat sta una din ele pe bara. Spor la strans cascaval, te asteptam cu noutati

Now: '01 VW Golf variant -> no topic
B-99-SAA is offline   Reply With Quote
Old 24-11-10, 23:51   #130
rzn_vl

Stage 5

rzn_vl's Avatar

Member of:
[FORD]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by babone View Post
multumesc tuturor pentru incurajare,de tinut pana-n iunie e f posibil,acum la inceputul lui decembrie imi expira asigurarea si pe timp de iarna oricum nu mergeam cu ea,iar probabil prin primavara ii voi da motorul jos pentru noua turbina si toata tevaraia.dupa calculele mele financiare ar trebuii prin mai-iunie sa fie pe roti si cu ceva putere.probabil ca atunci cand voi da motorul jos voi observa si care a fost cauza problemei din acest moment.am dat si acum cateva ture cu ea dar pur si simplu nu trage calumea,face boost si parca-l face degeaba,in a-2a da aproape mereu rateuri.mai incerc sa-i dau de cap oricum pana in decembrie.salut si spor la modificat
Ai probleme de la un Injector daca iti da rateuri!Si mie imi face la fel!Unu din ele nu functioneaza cum trebuie,iti curge putina putina benzina! deaia ti`o ineaca!Verifica si VB.Bafta
rzn_vl is offline   Reply With Quote
Old 02-12-10, 15:44   #131
mihai.ghetto

Stage 5

mihai.ghetto's Avatar

Member of:
[Ghetto Cult]

chiar sunt curios sa-l vad o data in actiune p-asta mic si verde
mihai.ghetto is offline   Reply With Quote
Old 20-12-10, 21:53   #132
TANASE GEORGE

Stage 3

TANASE GEORGE's Avatar

Member of:
[DACIA]

frumoasa verzitura o vad mai mereu
P.S. suntem vecini
TANASE GEORGE is offline   Reply With Quote
Old 20-12-10, 22:17   #133
babone
Honda Driver

Stage 5

babone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

@SAA asta e mai face si ea figuri dar o sa-i dam de cap in anul urmator
@razvan inainte sa o lovesc nu avea aceasta problema,nu cred ca s-au dus asa singure oricum sunt pe lista de inlocuire deci voi elimina si aceasta varianta,dupa ce am lovito singura modificare pe care i-am aduso a fost inlocuirea catalizatorului cu teava direct
@mihai o sa mai dureze ceva pana sa o vezi in actiune...sper ca la anu prin vara sa pot iesi cu ea
@tanase pai daca suntem vecini poti veni intr-o seara la o gura de vorba ca nu este nici o problema
Old 04-01-11, 12:55   #134
babone
Honda Driver

Stage 5

babone's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Honda]

Incepem noul an cu un mic update.Am reusit sa cumpar un radiator de GT original,boost pipes de 63mm si inca un mic accesoriu de la fiat coupe,enjoy
Click image for larger version

Name:	S8000001.JPG
Views:	85
Size:	976.8 KB
ID:	1807206Click image for larger version

Name:	S8000002.JPG
Views:	73
Size:	988.0 KB
ID:	1807207Click image for larger version

Name:	S8000003.JPG
Views:	38
Size:	985.1 KB
ID:	1807208Click image for larger version

Name:	S8000004.JPG
Views:	68
Size:	990.3 KB
ID:	1807209
Old 04-01-11, 17:03   #135
NXdev

Stage 5

NXdev's Avatar

Member of:
[Honda]

A venit mosul mai tarziu , dar a meritat, felicitari pentru achizitii.
NXdev is offline   Reply With Quote
- Copyright 2025 4Tuning -