Desi nu intentionam, am decis sa fac un thread de prezentare la masina...
Ca si poveste, o sa incerc sa nu o lungesc mult... Am cumprat masina in Octombrie 2012, era ceva de lcuru la ea... am rezolvat toate problemele, am vopsit-o integral (din cauza retarzilor din parcare va trebui sa revopsesc aripa fata si bara spate)...
E vorba de un 2.0 TDi BLB 140 cai. Ulterior am schimbat toate bratele, distributie, curele/role accesorii, preventiv kitul pompa de ulei - lant, pinioane, axul ala problematic.
Ca si dotari, Masina e S-Line, suspensia de s-line, scaunele recaro, volan in 3 spite cu piele si comenzi, proiectoare, Folie LLumar... Nu am navi/car kit/senzori, dar e posibil sa mi le pun, odata si-odata. Depinde cum le gasesc pe eBay.
Planuri de viitor, ar fi eleronul ala care vine si pe aripile spate, senzorii de parcare, barile S-Line celalalt model fata, si fustita S-line spate, poate si evacuarea dubla... Jante pe 18 (Mi-am luat ieri, dar nu am facut poze din lipsa de timp)... O sa revin cu informatii cand imi amintesc

)
Cam asa arata masina in Noiembrie, cand a fost gata (Mai am poze dar nu le gasesc acum):