![]() |
A4 B7 - Devil's Car
4 Attachment(s)
Desi nu intentionam, am decis sa fac un thread de prezentare la masina...
Ca si poveste, o sa incerc sa nu o lungesc mult... Am cumprat masina in Octombrie 2012, era ceva de lcuru la ea... am rezolvat toate problemele, am vopsit-o integral (din cauza retarzilor din parcare va trebui sa revopsesc aripa fata si bara spate)... E vorba de un 2.0 TDi BLB 140 cai. Ulterior am schimbat toate bratele, distributie, curele/role accesorii, preventiv kitul pompa de ulei - lant, pinioane, axul ala problematic. Ca si dotari, Masina e S-Line, suspensia de s-line, scaunele recaro, volan in 3 spite cu piele si comenzi, proiectoare, Folie LLumar... Nu am navi/car kit/senzori, dar e posibil sa mi le pun, odata si-odata. Depinde cum le gasesc pe eBay. Planuri de viitor, ar fi eleronul ala care vine si pe aripile spate, senzorii de parcare, barile S-Line celalalt model fata, si fustita S-line spate, poate si evacuarea dubla... Jante pe 18 (Mi-am luat ieri, dar nu am facut poze din lipsa de timp)... O sa revin cu informatii cand imi amintesc :)) Cam asa arata masina in Noiembrie, cand a fost gata (Mai am poze dar nu le gasesc acum): |
Re: A4 B7 - Devil's Car
1 Attachment(s)
Am uitat ca am poze cu jantele, dar nu am cu ele puse pe masina.
Au mici zgarieturi, sunt de pe un A5, dar e important ca nu au fost strambe sau lovite rau. O sa le reconditionez la un moment dat, cu sablare si revopsire dar nu am timp acum pentru asta - deocamdata acum mi se pare prea inalta masina si ma gandesc la o suspensie reglabila... Am posibilitatea sa iau un Tein SS pt b7, de la un amic. Nu sunt hotarat inca. Cel mai probabil, primele modificari care urmeaza, sunt la exterior: - O sa iau kitul de embleme S-line varianta carbon, inchisa la culoare pt spoiler fata, portbagaj, si aripi - O sa vopsesc negru trim-ul cromat de la bara - Inca nu's hotarat la triple cu led, si faruri DRL Masina, la exterior va fi o combinatie de gri si negru - trim negru (nu m-am hotarat daca mat sau lucios, cred ca voi merge pe mat), culoarea masinii gri, faruri/stopuri pe negru led drl si daca gasesc o evacuare dubla la un pret convenabil, o sa o iau. |
Foarte frumoasa masina. La cat mai multi km si fara incidente! Zgarieturile... asta este Romania. Mie mi-au spart parbrizul, mi-a sters bara dupa fata si mi-au zgariat toata partea dreapta a masinii :sad:
|
5 Attachment(s)
Quote:
Update: Am luat oglinzile pliabile, le-am montat... trebuie doar sa iau si calculatoare de usi care sa stie sa le plieze... important e ca le-am schimbat cu unele de volan de stanga, alea de dreapta se regleaza aiurea |
foarte frumos Audi`ul tau.
subscribe la thread sa vedem ce o sa iasa.Bafta ! |
A venit si eleronul, cred ca ajung sapt viitoare la vopsitor... desi difera doar cu o cifra codul de culoare e total diferit fata de ce am eu pe masina...
|
Salut , frumoasa masina ....... cat ai dat pe jante?
|
Quote:
|
Da chiar ocazia au fost.....
|
Quote:
|
Quote:
|
poate pe viitor... deocamdata am altele pe lista... sper sa ajung sapt viitoare sa vopsesc aripa zgariata, si noul eleron :D
|
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Daca nu sunt indiscret... cat te-au costat oglinzile ? si cat crezi ca te mai ajung modulele din usi ? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:16. |
- Copyright 2026 4Tuning