Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   A4 B7 - Devil's Car (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/380842-a4-b7-devils-car.html)

IeD3vil 05-07-13 10:59

A4 B7 - Devil's Car

4 Attachment(s)
Desi nu intentionam, am decis sa fac un thread de prezentare la masina...

Ca si poveste, o sa incerc sa nu o lungesc mult... Am cumprat masina in Octombrie 2012, era ceva de lcuru la ea... am rezolvat toate problemele, am vopsit-o integral (din cauza retarzilor din parcare va trebui sa revopsesc aripa fata si bara spate)...

E vorba de un 2.0 TDi BLB 140 cai. Ulterior am schimbat toate bratele, distributie, curele/role accesorii, preventiv kitul pompa de ulei - lant, pinioane, axul ala problematic.

Ca si dotari, Masina e S-Line, suspensia de s-line, scaunele recaro, volan in 3 spite cu piele si comenzi, proiectoare, Folie LLumar... Nu am navi/car kit/senzori, dar e posibil sa mi le pun, odata si-odata. Depinde cum le gasesc pe eBay.

Planuri de viitor, ar fi eleronul ala care vine si pe aripile spate, senzorii de parcare, barile S-Line celalalt model fata, si fustita S-line spate, poate si evacuarea dubla... Jante pe 18 (Mi-am luat ieri, dar nu am facut poze din lipsa de timp)... O sa revin cu informatii cand imi amintesc :))

Cam asa arata masina in Noiembrie, cand a fost gata (Mai am poze dar nu le gasesc acum):

IeD3vil 05-07-13 12:13

Re: A4 B7 - Devil's Car

1 Attachment(s)
Am uitat ca am poze cu jantele, dar nu am cu ele puse pe masina.

Au mici zgarieturi, sunt de pe un A5, dar e important ca nu au fost strambe sau lovite rau. O sa le reconditionez la un moment dat, cu sablare si revopsire dar nu am timp acum pentru asta - deocamdata acum mi se pare prea inalta masina si ma gandesc la o suspensie reglabila... Am posibilitatea sa iau un Tein SS pt b7, de la un amic. Nu sunt hotarat inca.

Cel mai probabil, primele modificari care urmeaza, sunt la exterior:

- O sa iau kitul de embleme S-line varianta carbon, inchisa la culoare pt spoiler fata, portbagaj, si aripi
- O sa vopsesc negru trim-ul cromat de la bara
- Inca nu's hotarat la triple cu led, si faruri DRL

Masina, la exterior va fi o combinatie de gri si negru - trim negru (nu m-am hotarat daca mat sau lucios, cred ca voi merge pe mat), culoarea masinii gri, faruri/stopuri pe negru led drl si daca gasesc o evacuare dubla la un pret convenabil, o sa o iau.

stefz 15-07-13 22:20

Foarte frumoasa masina. La cat mai multi km si fara incidente! Zgarieturile... asta este Romania. Mie mi-au spart parbrizul, mi-a sters bara dupa fata si mi-au zgariat toata partea dreapta a masinii :sad:

IeD3vil 16-07-13 08:21

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by stefz (Post 5527372)
Foarte frumoasa masina. La cat mai multi km si fara incidente! Zgarieturile... asta este Romania. Mie mi-au spart parbrizul, mi-a sters bara dupa fata si mi-au zgariat toata partea dreapta a masinii :sad:

Mersi! Sper ca ai avut casco...

Update: Am luat oglinzile pliabile, le-am montat... trebuie doar sa iau si calculatoare de usi care sa stie sa le plieze... important e ca le-am schimbat cu unele de volan de stanga, alea de dreapta se regleaza aiurea

REPTYLE 19-07-13 22:11

foarte frumos Audi`ul tau.
subscribe la thread sa vedem ce o sa iasa.Bafta !

IeD3vil 20-07-13 02:02

A venit si eleronul, cred ca ajung sapt viitoare la vopsitor... desi difera doar cu o cifra codul de culoare e total diferit fata de ce am eu pe masina...

S.tefan 20-07-13 15:20

Salut , frumoasa masina ....... cat ai dat pe jante?

IeD3vil 21-07-13 01:46

Quote:

Originally Posted by S.tefan (Post 5531086)
Salut , frumoasa masina ....... cat ai dat pe jante?

400 euro, pot sa zic ca a fost ocazie... poate o spal maine si fac poze mai ok, dar nu promit!!

S.tefan 22-07-13 10:08

Da chiar ocazia au fost.....

IeD3vil 22-07-13 11:02

Quote:

Originally Posted by S.tefan (Post 5532256)
Apropo am si eu de vanzare o pereche de faruri , intercooler , grila fata si un debitmetru daca te intereseaza....

nu am nevoie... mersi pt intentie!

S.tefan 22-07-13 20:30

Quote:

Originally Posted by IeD3vil (Post 5532332)
nu am nevoie... mersi pt intentie!

nu ai pentru ce doar am incercat si eu sa scap de ele ca ma incurc de ele prin garaj....... de ce nui pui un chip la masina?:D ca merita facut la 170 cp si nu trebuie sai schimbi nimic

IeD3vil 22-07-13 20:34

poate pe viitor... deocamdata am altele pe lista... sper sa ajung sapt viitoare sa vopsesc aripa zgariata, si noul eleron :D

Carnacior 23-07-13 14:58

Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Daca nu sunt indiscret... cat te-au costat oglinzile ? si cat crezi ca te mai ajung modulele din usi ?

IeD3vil 23-07-13 15:13

Quote:

Originally Posted by Carnacior (Post 5533255)
Frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Daca nu sunt indiscret... cat te-au costat oglinzile ? si cat crezi ca te mai ajung modulele din usi ?

500 lei cu tot cu switch. Nu am habar de module, o sa incerc sa le dau pe ale mele + dif.

All times are GMT +2. The time now is 20:16.

- Copyright 2026 4Tuning