Quote:
Originally Posted by F.R.Sonic
recBeat, nu stiu exact de cat e J-ul respectiv...cauciucurile sunt de 195/50R15
Nu stiu la ce te referi..vin bine
iti pun niste poze poate te lamuresti singur
|
In primul rand merci pt raspuns.
Ma refeream la faptul ca janta in functie de j-ul pe care il are poate fi mai lata sau mai ingusta, iar cauciucul ar putea avea aceeasi latime ca si janta, sau ar putea fi usor mai ingust decat janta, caz in care la montaj ar trebui putin intins ca sa capete aceeasi latime ca si janta. Eu momentan am un set de jante tot pe 15', tot cu pneuri 195/15 r15 (nici eu nu stiu ce J au) iar cauciucurile sunt lafel de late cat janta. Acum pr ie ca asi fi vrut sa imi iau un set de jante ats Superlight si la diametrul de 15' am de ales intre latime de 7j sau 8j, pe spate sigur o sa pun 8j, dar pe fata mi-e teama sa nu iasa prea mult in afara si ma gandeam sa optez pt 7j, dar cum jantele tale (ATS Design K) sunt pe 7j (intre timp am aflat, sunt singurul model pe 15') si cauciucurile de 195 vin ca si la mine, adica drepte nu intinse pe flancurile laterale, at in consecinta si jantele mele teoretic ar trebui sa aiba tot 7j, si deci pt noile jante am sa obtez tot pt 8j pe fata iar pe spate posibil sa apelez la un set de distantiere inguste.. ramane de vazut, intai sa cumpar jantele si apoi.
Inca o data merci pt raspuns si scuze ca te-am stresat cu povestea mea.
Bafta cu masinutza iar daca iti iei pana la urma farurile cu angel-eyes, sa pui si aici un feedback ceva, ca si pe mine ma bate gandul.