![]() |
Masina mea: Opel Corsa C
5 Attachment(s)
Salut,
De ceva vreme mi-am luat si eu un opel corsa c 2002, motor 1.2 16v 75cai Nu-s f multe de spus dar totusi... -Jante ATS Design K pe 15 -Finala Magnaflow -Filtru sport Simota -Usi si haion izolate cu Dynamat Extrem -Boxe DLS MS6A , H.U. 9812RB -Si Last but not least: Sticker 4TuningRO de veterani, in relief 8):-) Pe viitor urmeaza asa treptat.....niste surprize pe care o sa le pun aici 8):chew: :headfones |
Re: Masina mea: Opel Corsa C
fosta lu dadi :D
foarte dragutza, sa o stapanesti sanatos Sonic ce intentii ai ? |
2 Attachment(s)
Quote:
Pai intentii nu stiu inca...deocamdata mi-am schimbat stopurile ca era putin ciobit ce-l din stanga Cred ca urmatorul lucru ar trebui niste "Ochi noi" ca unul e putin "afumat" de mai demult din cauza unui bec ce s-a ars si a scos fum inauntru-l sticlei *dupaceea niste "lautari pe joase" :D |
5 Attachment(s)
Pacat ca nu i-am facut si eu un topic :P. E bine ca se continua traditia. Mai pun si eu niste poze:
|
4 Attachment(s)
Cu Lil Weezy cel mic, nu ai pus poze pe forum ba Weezy :)
Oare ce faruri ar da bine pe corsa...ceva sugesti? eu ma gandeam la cele de mai jos:dribble:...(e acelas model in ambele poze) mai tre sa mai fac suplimentare la lucru :omfg::dizzy: |
alea is bune..........seamana cu ale mele:D
|
sunt curios cum se aude toba ... ai avea cum sa-i faci o inregistrare ? :???:
|
1 Attachment(s)
Incerc cu telefonul..cu altceva decamdata nu am cum sa inregistrez ...
-Se aude daca dai mai tare la boxe...o sa incerc pe viitor sa caut o scula mai buna pt filmare/inregistrare sonor ;) |
Da un semn si rezolvam cu inregistrarea aia :)
|
2 Attachment(s)
Am adoptat o tinuta shaved :D
Va place? eu zic ca da bine asa cu sigla opel lasata in centru |
ii fain ca-i mai deosebit. "Confort"-ul nu-l dai jos?
|
Nu ... sa stie lumea ca-i confortabila :)
La inceput am dat jos si sigla opel din centru dar era prinsa intro gaurica si a trebuit s-o lipesc la loc ca-mi intra apa si nu aveam cum sa astup gaurica aia...da e faina si asa...strang bani de faruri dar am niste cheltuieli mai prioritare(NUNTA lu un prieten) si dupaia :(( |
lasa masina mai jos si o sa-ti palca mult mai lult de ea, ai sa vezi
|
Si vopseste-i bandourile/barile alea, sa fie toata masina alba....parerea mea....ar arata mult mai bine asa :D. Oricum, succes in continuare!
Numai bine. |
Ia in calcul si niste xenon-e de lupa pentru farurile alea ce vrei sa le ei :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:18. |
- Copyright 2026 4Tuning