Member of: [Design Team] [Virtual Tuning] [FOTO] [VW]
Re: Bertone Super!!!
Quote:
Originally Posted by naka66vio
daca iei jantele de la dany let no sa mai trebuiasca sa faci nimik la masina o sa iasa in evidenta destul de tare sunt criminale si la pretul asta cu tot cu cauciucuri.....IALEEEEEEEE
poti sa pui niste poze cu jentile astea? sunt curios cum arata...la 1100e
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
tot am incercat sa ma abtin, dar vad ca toti sunteti cu angel eyes, de ce nu vreti sa intelegi odata ca angel eyes-ul este doar pt o singura masina. BMW !!!!!!!!!!!!! pe restul masinilor este un mare kitch !!!!!!!!!!!
Member of: [Moderators] [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [MERCEDES]
e frumoasa calibra lu' liviu, am vazut-o live dar am mai spus-o si am sa o mai spun, angel eyes pe orice masina in afara de bmw este kitch, ca si codita de rechin de pe cupola, pe alta masina este kitch
Codita intr-adevar e kitch pe orice alta masina decat bmw,dar angel-eyes arata bine si pe calibra lui si ar arata bine si pe bertone,arata bine pe masinile care au farurile lunguiete,asemanatoare cu cele de bmw,nu pe logan sau pe mai stiu eu ce cu faruri patrate.
angel eyes-ul si coditza de rechin pe orice alta masina inafara de bmw este ca si RS6 pe mercedes, ca M3 pe audi ca 4motion pe bmw.......si exemplele ar putea continua. intr-adevar ele arata bine dar totusi raman un kitch