Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > OPEL > Masina mea Opel

Reply

Thread Tools
Old 27-03-07, 16:53   #1
Raul7

Stock

Default Pentru Opel Tigra

Unde gasec si eu un Body Kit pt opel tigra si la ce bani?
Plss Ajutati-ma
Raul7 is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 16:13   #2
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]
Default Re: Pentru Opel Tigra

Quote:
Originally Posted by Raul7 View Post
Unde gasec si eu un Body Kit pt opel tigra si la ce bani?
Plss Ajutati-ma

Salut, m-am uitat si eu, sincer nu am cautat foarte mult din lipsa de timp si nefiind ceva prioritar cel putin pentru o luna , doua (mai am de facut cate ceva la motor, de schimbat filtre, ulei, curatat injectoare,placute,kit distributie, ce mai e de reglat la ea) abia dupa aia reintru in forta.

Insa am vazut ca in afara se gasesc si la preturi destul de acceptabile incepand de pe la suma de 250-270 - pana unde te tine bugetul .

Daca gasesti ceva interesant ptr tigra te rog sa ma anunti si pe mine.

Vezi ca are fritz4tuning(e din suceava) stopuri si faruri cu angel eyes ptr tigra, la 230euro perechea de faruri si 120 stopurile.

Voie buna!
BC-20-LET is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 16:22   #3
Raul7

Stock

Ms Cosmino pt informatie ...cu sigurantza daca gasesc Body Kit o sa anunt tot forumul
Old 28-03-07, 16:24   #4
Bobby boss
VW Driver

Stage 5

Bobby boss's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[NoSpeedLimit Romania Club]
[Echipa de sprijin]
[VW]
Smile Re: Pentru Opel Tigra

Uitati aici niste idei paeti care dupa parerea mea se pot face cam la orice firma de tuning care lucreaza cu fibra de sticla

Last edited by Bobby boss; 20-08-08 at 13:54.
Bobby boss is offline   Reply With Quote
Old 28-03-07, 16:31   #5
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Originally Posted by Bobby boss View Post
Uitati aici niste idei paeti care dupa parerea mea se pot face cam la orice firma de tuning care lucreaza cu fibra de sticla

Multumim frumos pentru ajutor.

Pentru Raul, sper ca esti constient ca trebuie sa ai resurse in spate daca vrei sa ii aduci modificari majore .

Fa un calcul, intereseaza-te cat costa o vopsire completa , orienteaza-te pe la jante ,asta daca vrei sa le schimbi, banuiesc ca vrei doar un tunning exterior .

Eu as vrea sa-i pun un body kit, schimbat faruri si stopuri, jante pe 16 cu distantiere, discuri si etrieri brembo(daca nu o sa am bani ma limitez prin a vopsi etrierii in rosu), am deja un eleron dar o sa-l dau jos ca asa am luat masina(cu eleron, priza pe capota si 2 laterale inaintea aripilor din spate) . Probabil si niste neoane, eventual leduri undercar daca sunt mai ieftine. Si as mai vrea eu multe dar sa vedem, in functie de bugetul disponibil vor aparea si modificarile.

Voie buna !

Tine-ne la curent !
Old 28-03-07, 16:42   #6
Raul7

Stock

Jante am west coast customs...am nevoie de un body si alte chestii mai mici pt exterior...sunt dispus sa dau in jur de 3 mii de euro pt ca nu vreau sa dau masina asta o am de la 10 ani are ea 12 si e la mine de 10 si chiar nu vreau sa o dau...mai ales ca nu am avut probleme cu ea si nu a fost nevoie sa schimb nimic inafara de strictu necesar si Boss ms pt Foto!!!
Old 28-03-07, 17:24   #7
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
Jante am west coast customs...am nevoie de un body si alte chestii mai mici pt exterior...sunt dispus sa dau in jur de 3 mii de euro pt ca nu vreau sa dau masina asta o am de la 10 ani are ea 12 si e la mine de 10 si chiar nu vreau sa o dau...mai ales ca nu am avut probleme cu ea si nu a fost nevoie sa schimb nimic inafara de strictu necesar si Boss ms pt Foto!!!
Pai daca dispui de suma, da o fuga pana in Germany . Si iti alegi de acolo ce doresti . Problema la noi se bazeaza pe partea financiara , nu ca nu s-ar gasi lucruri, cum la acest capitol stai binisor, avand in vedere ceea ce vrei sa faci, nu vad ce te-ar opri.

Voie buna !
Old 28-03-07, 17:33   #8
Raul7

Stock

eu as plecat da din pacate nu pot...:( ma ocup de un restauran si chiar nu am timp..prefer sa gasec aici intr-o luna.
Old 28-03-07, 20:24   #9
BC-20-LET
Audi Driver

Stage 5

BC-20-LET's Avatar

Member of:
[AUDI]

Quote:
eu as plecat da din pacate nu pot... ma ocup de un restauran si chiar nu am timp..prefer sa gasec aici intr-o luna.

Da, treaba e ca ai de unde alege , nu mai discutam de calitate . Incearca sa gasesti un online shop care trimite si in romania . Daca nu mai incearca sa cauti pe forum-uri poate gasesti pe cineva care lucreaza cu fibra si iti face ce model vrei tu .

Voie buna!
- Copyright 2026 4Tuning -