Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Pentru Opel Tigra (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/36943-opel-tigra.html)

Raul7 27-03-07 16:53

Pentru Opel Tigra

Unde gasec si eu un Body Kit pt opel tigra si la ce bani?
Plss Ajutati-ma:cry:

BC-20-LET 28-03-07 16:13

Re: Pentru Opel Tigra

Quote:

Originally Posted by Raul7 (Post 820485)
Unde gasec si eu un Body Kit pt opel tigra si la ce bani?
Plss Ajutati-ma:cry:

Salut, m-am uitat si eu, sincer nu am cautat foarte mult din lipsa de timp si nefiind ceva prioritar cel putin pentru o luna , doua (mai am de facut cate ceva la motor, de schimbat filtre, ulei, curatat injectoare,placute,kit distributie, ce mai e de reglat la ea) abia dupa aia reintru in forta.

Insa am vazut ca in afara se gasesc si la preturi destul de acceptabile incepand de pe la suma de 250-270 - pana unde te tine bugetul .

Daca gasesti ceva interesant ptr tigra te rog sa ma anunti si pe mine.

Vezi ca are fritz4tuning(e din suceava) stopuri si faruri cu angel eyes ptr tigra, la 230euro perechea de faruri si 120 stopurile.

Voie buna!

Raul7 28-03-07 16:22

Ms Cosmino pt informatie ...cu sigurantza daca gasesc Body Kit o sa anunt tot forumul:D

Bobby boss 28-03-07 16:24

Uitati aici niste idei paeti care dupa parerea mea se pot face cam la orice firma de tuning care lucreaza cu fibra de sticla

BC-20-LET 28-03-07 16:31

Quote:

Originally Posted by Bobby boss (Post 822201)
Uitati aici niste idei paeti care dupa parerea mea se pot face cam la orice firma de tuning care lucreaza cu fibra de sticla

Multumim frumos pentru ajutor.

Pentru Raul, sper ca esti constient ca trebuie sa ai resurse in spate daca vrei sa ii aduci modificari majore .

Fa un calcul, intereseaza-te cat costa o vopsire completa , orienteaza-te pe la jante ,asta daca vrei sa le schimbi, banuiesc ca vrei doar un tunning exterior .

Eu as vrea sa-i pun un body kit, schimbat faruri si stopuri, jante pe 16 cu distantiere, discuri si etrieri brembo(daca nu o sa am bani ma limitez prin a vopsi etrierii in rosu), am deja un eleron dar o sa-l dau jos ca asa am luat masina(cu eleron, priza pe capota si 2 laterale inaintea aripilor din spate) . Probabil si niste neoane, eventual leduri undercar daca sunt mai ieftine. Si as mai vrea eu multe :D dar sa vedem, in functie de bugetul disponibil vor aparea si modificarile.

Voie buna !

Tine-ne la curent !

Raul7 28-03-07 16:42

Jante am west coast customs...am nevoie de un body si alte chestii mai mici pt exterior...sunt dispus sa dau in jur de 3 mii de euro pt ca nu vreau sa dau masina asta o am de la 10 ani :-) are ea 12 si e la mine de 10 si chiar nu vreau sa o dau...mai ales ca nu am avut probleme cu ea si nu a fost nevoie sa schimb nimic inafara de strictu necesar si Boss ms pt Foto!!!

BC-20-LET 28-03-07 17:24

Quote:

Originally Posted by Raul7 (Post 822227)
Jante am west coast customs...am nevoie de un body si alte chestii mai mici pt exterior...sunt dispus sa dau in jur de 3 mii de euro pt ca nu vreau sa dau masina asta o am de la 10 ani :-) are ea 12 si e la mine de 10 si chiar nu vreau sa o dau...mai ales ca nu am avut probleme cu ea si nu a fost nevoie sa schimb nimic inafara de strictu necesar si Boss ms pt Foto!!!

Pai daca dispui de suma, da o fuga pana in Germany . Si iti alegi de acolo ce doresti . Problema la noi se bazeaza pe partea financiara , nu ca nu s-ar gasi lucruri, cum la acest capitol stai binisor, avand in vedere ceea ce vrei sa faci, nu vad ce te-ar opri.

Voie buna !

Raul7 28-03-07 17:33

eu as plecat da din pacate nu pot...:( ma ocup de un restauran si chiar nu am timp..prefer sa gasec aici intr-o luna.

BC-20-LET 28-03-07 20:24

Quote:

Originally Posted by Raul7 (Post 822284)
eu as plecat da din pacate nu pot...:( ma ocup de un restauran si chiar nu am timp..prefer sa gasec aici intr-o luna.

Da, treaba e ca ai de unde alege , nu mai discutam de calitate . Incearca sa gasesti un online shop care trimite si in romania . Daca nu mai incearca sa cauti pe forum-uri poate gasesti pe cineva care lucreaza cu fibra si iti face ce model vrei tu .

Voie buna!

All times are GMT +2. The time now is 15:56.

- Copyright 2026 4Tuning