atunci am izolat doar o usa....era un "cancer" afara....si lumea radea de mine ca imi spalam usa pe dinauntru.Oricum s-a izolat si cealalta....si acuma ma incep de protbagaj...doar ca din lipsa de timp merge putin mai greu....dar va fi izolata cam toata pana la primavara.Deja am vorbit cu un amic sa ma lase sa lucrez in garaj la el....ca eu aici la Cluj nu prea am decat in fata blocului.
De suspensi am vorbit deja, indecizia face insa amanarea lor.As vrea sa fie foarte LOW si nu stiu daca suspensiile fixe ar lasa-o destul de jos sau ar trebui sa imi iau reglabile.
Jenti caut ceva cu buza pe 15 sau pe 14(asta ca sa fiu si legal) si sa le dau a mele la schimb si o diferenta.
Am programat pe anu asta si un bad boy look si haion clean, dar din cauze meteorologice
se amana pana vine caldura.
Planuri sunt o gramada....fonduri putin cate putin....dar momentan vremea nu ma ajuta deloc.
Multumesc de aprecieri, si sper ca pana la vara la anu sa o aduc la un nivel multumitor.
Pana atunci sper sa ma mai intalnesc cu cativa colegi de pe aici de pe forum de prin cluj care sa ma mai sfatuiasca "pe unde, cum, si ce" sa mai fac, ca eu nu prea cunosc momentan orasul si service-uri.
Pana una alta...cineva o parere cum ar da jantele de pe kadett pe janel???...mie jena cu o poza de asa calitate sa cer un VT
Cam seamana cu borbetu asta...da e mai mica buza