Dupa catastrofa cu civicu (inca imi pare rau) , de care de rusine nu am pomenit pe aici , am zis ca tre sa imi revin putin si mi-am luat la mana prima mea masina care pana acum ceva vreme era "imprumutata" in familie.
Cu parere de rau vazand in ce hal a ajuns (tehnic era la pamant , estetic mai este si acum dar nu pentru mult timp) , am zis ca nu are cum ca "prima iubire" sa sfarseasca in asa hal.
Astfel am decis sa ii fac o verificare detaliata a parti tehnice si sa fie remediate toate problemele ce ma dus undeva peste pragul unei corsa b SH.
Dar toate astea nu conteaza , acum ca "Janel" a iesit din nou la navala , au inceput incet imbunatatirile.
Voi lasa pozele sa vorbeasca, masinutza mea din prima zi , si de acum 4-5 luni cand mi-am reinsusit-o , si cele de azi.
Povestea lui e destul de complexa, dar per ansamblu cea ce conteaza e cea ce va fi la final.
Momentan sper sa va placa, astept critici, si sfaturi pentru viitor.
Viitorul in ochii mei se contureaza cam asa:
Remedierea problemi cu rugina, care e catastrofa
Bad Boy look si haion clean
Un polish sau poate chiar revopsit in aceasi culoare
Izolare fonica
O bara spate putin mai lunga, petru ca cea actuala nu prea ma incanta
Si bineinteles detaliile masini facute riguros
Suspensi sport(deja am discutat cu cineva aici si astept dupa banii inca)
Partea aia de la portbagaj din placaj,ca ce am avut e gaurita si nu imi place.
Folii
Un difuzor nou de bass ceva mai potent
Si pe final va veni cred un exterior pe cat se poate de clean
Modificari aduse pana acum:
Sistemul audio din civic : sony xplod(nush ce model sincer, o sa ma uit) , lanzar vibe de 1200w , JBL de 1000 PMPO(250 rms-in incinta schimbata, cu labirint), pe fatza 2 difuzoare SAL , de care nu prea sunt multumit si cred ca le voi schimba, iar pe spate decat sa baraie cele stock, am lasat gol
Jentile de pe civic se potrivesc de minune
Finala Sport din asta JED sau de care
Filtru sport conic(nu mai am cutia si am uitat de care e)
Cotiera
Nuca schimbator
Volan sport
Curatat tapiterie , dezinfectat tot
)
Vopsit bord, schimbat iluminari
Imi cer scuze daca v-am plictisit cu povestile....sa vina partea importanta POZE
Al treilea rand cu poze e de cand era "noua" , primele 6 sunt actuale si penultimele 2 sunt de cum am primit-o.
Voi face niste poze cu "detaliile" exteriorului ca sa va arat in ce hal a ajuns saracu janel si cand e gata tot in ce "hal" va arata....Pana atunci voi reveni cu poze de la "How was made"....Toate cele bune...