09-09-11, 03:07
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [Opel]
|
Opel Vectra A 2000 16v 4x4 Edition - Modified By MyTzU
Buna seara si bine v-am gasit dragi Colegi si prieteni. A venit si randul meu dupa o lunga perioada de timp , sa imi impartasesc pasiunea mea fata de marca OPEL, mai exact Modelul Vectra A.
Sa incepem incet si cu inceputul....
In luna octombrie 2010, am decis sa dezmembrez Vectra De bulgaria (majoritatea o cunosc) din cauza retineri talonului de circulatie, asa ca m-am hotarat sa cumpar o vectra pe romania cu aceleas dotari.
In Decembrie 2010, am cumparat un Opel Vectra A din bucuresti, masina statea pe dreapta de mai bine de 1 an de zile din cauza unei probleme pe partea electrica a motorului, nici nu am mai stat pe ganduri si am cumparat-o. (oricum nu aveam de ales pentru ca era singura de pe net in perioada aia. )) )
Am adus-o acasa pe platforma,i-am refacut instalatia electrica si am lasat-o in parcare timp de 6 luni intre timp am rabdat,am strans bani,piese, sperante plus multe sacrifici etc.... pentru proiectul ce urma.
Pe data de 10 iunie 2011, Am dus masina la un garaj al unu-i prieten, si a inceput distractia...
Masina este un Opel Vectra A 2000 16v 4x4 Edition
An fabricatie 1991
Masina are dotarile urmatoare:
Grup cu planetare 4x4 (ca restul s-au facut pierdute de catre fosti proprietari)
Bord Digital LCD
4x geamuri electrice
Oglinzi electrice incalzite.
etc...
Probleme au fost destule,cu rugina,electrica,tehnica si partea mecanica a motorului
asa ca am preferat sa le remediez cat mai repede...
S-au inlocuit:
Motorul, tot cu un 2.0 16v SFI Motronic 2.5 recent refacut si cu unele modificari.
Prag stanga/dreapta
Ramforsare bara fata, traversa cadru motor care era stramb, celelalte traverse au fost putin bibilite si montate la loc.
Acum sa incep cu modificarile facute la Motor/Exterior si Interior (la interior nu sa lucrat foarte mult)
Modificari facute la Motor:
Reconditionat instalatia electrica a motorului
Inlocuit cablurile electrice a alternatorului,electromotorului + montat doua Borne capabile.
kit de Ambreaj sachs
Kit Distributie
Injectoare cu debit marit
Clapeta acceleratie
Pompa benzina cu debit marit.
Radiator de ulei de M-Benz.
Bara ridigizare fata.
Serpisori si Traseu evacuare + finala inox (inca se mai lucreaza la ele)
Momentan atat necesita noul motor .in rest totul reconditionat si vopsit.
Modificari facute la exterior:
Prelungire capota Badboy Look + telescoape capota
Faruri Angel Eyes Black
Grila fara semn Vectra A facelift
Prize de aer aripi fata (sa montat si plasa pt un aspect mai frumos.)
Evazari Aripi fata/spate (pe spate sa lucrat foarte mult)
Bara fata de Vectra A Edition
Prelungire bara fata
Proiectoare cu geamuri clare
Kit 1 singur stergator Irmscher
Jante Brock B1 9j/'16 cu cauciucuri 215/40
Suspensie Reglabila pe inaltime si duritate pe fata, iar pe spate arcuri sport H&R si amortizoare FK (momentan)
Manere deschidere exterioara Vectra B.
Astupat Antena radio
Modificari facute la interior:
Montat Leduri SMD in Bord LCD,Butoane,console.
Montat Incalzire in scaune + butoanele aferente.
Ceasuri Presiune Ulei si Voltometru de calibra Turbo
Reconditionat instalatia electrica a masini.
Inlocuit coaja bord,in unul cu Airbag
Inlocuit Nuca schimbator
Inlocuit Plafon cu unul impecabil
Inlocuit scaune de GSI in unele de Calibra.
Inlocuit Mocheta din crem in negru.
Vopsit plasticele din interior in Negru mat.
Modificari la sistemul Audio:
2 boxe Kenwood de 100Wat/buc
2 tweetere in usi
Momentan nu ma preocupa prea mult sistemul audio.
In momentul de fata se fac cam ultimile finisaje si bibileli inainte de vopsitorie.
Culoarea va fi un Albastru de Subaru Impretza cu pigment negru si perla Albastra .
Voi posta pozele asa cum a fost masina cand am cumparat-o si pana in situatia de fata cu modificarile facute. (Doar o parte din ele)
Prin intermediul 4Tuning-ului vreau sa transmit Multe Multumiri Urmatoarelor persoane:
Ady din Tunari (Tinichigiul/Vopsitor) care mi-a indurat toate mofturile si fitele mele))
Lui Marian (Mecanic)
Lui Bogdan (best friend) cel care a stat langa mine zi/noapte pentru a ma sprijini in proiect
Si in primul rand Sotiei mele Ana, care mi-a inteles pasiunea,nebunia pentru masina asta si ma sprijinit de fiecare data,in fiecare moment la fiecare problema si care nu ma lasat sa dau inapoi.
Si nu in ultimul rand, Juniorului meu Edy, care de fiecare data cand ajungeam acasa si eram suparat,obosit,stresat,nervos pt ca lucrurile nu mergeau cum trebuie,numai prin felul in care imi zambea cand ma vedea, imi dadea putere sa merg mai departe si sa uit de probleme.
Va multumesc pentru Sprijinul acordat si va sunt recunoscator.
Va salut si respectele mele.
Pentru Moment l'as si pozele sa vorbeasca, ca si asa am scris prea mult,in caz ca am uitat sa precizez ceva voi mai scrie si in urmatoarele topicuri....
Restul de poze vor fi postate zilele urmatoare.
Last edited by mytzu0789; 09-09-11 at 03:28.
|
|
|
09-09-11, 08:55
|
|
Stage 5
Member of: [DACIA] [2 Roti] [Opel]
|
Re: Opel Vectra A 2000 16v 4x4 Edition - Modified By MyTzU
" ie cox "
bafta in ceea ce te-ai propus si sa ai parte de multe satisfactii !!!
frumoasa , so stapnesti/rulezi sanatos
|
|
|
09-09-11, 09:48
|
|
Stage 4
|
o sa iasa ceva superb,mult succes in continuare si sa te vad si pe la constanta cu ea
|
|
|
09-09-11, 10:21
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [DAEWOO] [Opel]
|
Foarte frumos ce ai facut tu pana acum...chiar voiam sa te intreb cum mai merge treaba la masina. Modificari facute cu gust si din ce se vede si cu cap. Felicitari pt ce ai reusit si pt ce vei face in continuare pt ca sunt sigur ca o sa iasa o vectra foarte frumoasa. Sa te bucuri de ea.
|
|
|
09-09-11, 11:24
|
|
Stage 5
|
arata foarte bine pana acum , ce nu mi place....bara spate chituita cu aripa si pasajele rotilor...in rest felicitari pentru investitie si munca depusa .
|
|
|
09-09-11, 17:16
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by alex.p7m
" ie cox "
bafta in ceea ce te-ai propus si sa ai parte de multe satisfactii !!!
frumoasa , so stapnesti/rulezi sanatos
|
Multumesc frumos pt aprecieri
Quote:
Originally Posted by girbatavi
o sa iasa ceva superb,mult succes in continuare si sa te vad si pe la constanta cu ea
|
Multam, daca nu ajung anul acesta, cu siguranta la anul ne vom intalni.
Quote:
Originally Posted by B-64-KTL
Foarte frumos ce ai facut tu pana acum...chiar voiam sa te intreb cum mai merge treaba la masina. Modificari facute cu gust si din ce se vede si cu cap. Felicitari pt ce ai reusit si pt ce vei face in continuare pt ca sunt sigur ca o sa iasa o vectra foarte frumoasa. Sa te bucuri de ea.
|
Multumesc, si eu sper sa iasa ceva frumos, in ce consta modificarile,am avut timp 6 luni sa ma gandesc ce si cum si ma bucur ca intr-un final modificarile au iesit asa cum trebuie,nu mai este mult si ies si eu pe strazi.Multa bafta si tie in proiectul tau. cum se simte cu turbo?
Quote:
Originally Posted by dany_let
arata foarte bine pana acum , ce nu mi place....bara spate chituita cu aripa si pasajele rotilor...in rest felicitari pentru investitie si munca depusa .
|
Salut dany,mult respect pt ce ai facut la Kadett-ul tau, nu am avut ocazia sa ti-o spun, dar o fac prin intermediul topicului acesta, in ce consta evazarile, pot sa spun ca s-au stricat foarte multe pasaje, pana sa iasa asa cum este in poze, pana la urma s-au montat pasaje de golf 2 din aripa pana pe bara si astupata cu multa fibra pe interior si exterior si binenteles kit. momentan atat sa putut face si pentru evazarile spate, mie nu imi plac evazarile normale de vectra a, vroiam ceva asemanator cum sunt si in poze. dar pot sa spun ca a iesit asa cum am vrut doar ca mai este de bibilit.
Va salut si va multumesc pentru aprecieri.
|
|
|
09-09-11, 17:36
|
|
Stage 5
|
bravo maestre ...e bine ca nu teai dat batut ...imi pare rau ca nu neam cunoscut mai de mult si mai bine ..ca poate reuseam ceva cu talonul ala , era o alergatura ....dar ....asta e !!! felicitari pentru tot ce vei realiza in continuare la masina !
|
09-09-11, 19:07
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [FORD] [VW] [Hyundai]
|
Foarte frumoasa. Stiam eu ca nu o sa renunti so sa iasa ceva bestial din masina aia. Abia astept sa ii vad culoarea , care o sa fie wowowowo
|
|
|
09-09-11, 19:30
|
|
Stage 5
|
foarte frumos...bv...si sa ne vedem pe strazii
|
|
|
09-09-11, 21:05
|
|
Stage 4
|
|
09-09-11, 21:38
|
|
VW Driver
Stage 5
Member of: [VW] [RENAULT]
|
Se vede ca ai depus o munca titanica. Felicitari pentru curaj. Masina e pe drumul cel bun, o sa iasa superb
|
|
|
09-09-11, 22:07
|
|
NoSpeedLimit Romania Club Member
Stage 5
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [Opel] [4Rally]
|
salut. doar ce am trecut si eu prin aceasi etapa si stiu ce inseamna. vreau sa te felicit pentru decizia luata si aceea de a duce o masina la un alt nivel. bafta in tot ceea ce ti-ai propus si nervi de otel. ca nu toate merg asa cum vrem noi.
se anunta un nou rival pt adi? prelungirea de spoiler de pe ce masina este?
|
|
|
10-09-11, 03:04
|
|
Opel Driver
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by rover_cabrio
bravo maestre ...e bine ca nu teai dat batut ...imi pare rau ca nu neam cunoscut mai de mult si mai bine ..ca poate reuseam ceva cu talonul ala , era o alergatura ....dar ....asta e !!! felicitari pentru tot ce vei realiza in continuare la masina !
|
Multumesc, si mie imi pare rau ca nu am putut rezolva nimic, dar uite ca D-zeu mi-a rezervat altceva mai bun pentru viitor .
Quote:
Originally Posted by DaBotta
Foarte frumoasa. Stiam eu ca nu o sa renunti so sa iasa ceva bestial din masina aia. Abia astept sa ii vad culoarea , care o sa fie wowowowo
|
Pot sa spun ca , voi,colegi de pe 4tuning si in special Radu (Ascona) mi-a deschis ochii, si ma facut sa cred ca aceasta masina merita sa ramana la mine. culoarea sper si eu sa iasa ceva foarte frumos. multam fine, suspensia este gata de montat pe masina, zilele viitoare iti trimit ce am discutat.
Quote:
Originally Posted by Addy_Gaman
foarte frumos...bv...si sa ne vedem pe strazii
|
multumesc Uzi, ne vom vedea cat de curand, ca in vremurile bune
Quote:
Originally Posted by B 37 GPC
|
Iti multumesc, la masina sa muncit enorm si inca se munceste foarte intens.
Quote:
Originally Posted by ovidiu89
Se vede ca ai depus o munca titanica. Felicitari pentru curaj. Masina e pe drumul cel bun, o sa iasa superb
|
Thx,O munca de 9 luni, zi si noapte numai sa o vad pe drumul cel bun ,
Quote:
Originally Posted by gbry_el_05-RSG
salut. doar ce am trecut si eu prin aceasi etapa si stiu ce inseamna. vreau sa te felicit pentru decizia luata si aceea de a duce o masina la un alt nivel. bafta in tot ceea ce ti-ai propus si nervi de otel. ca nu toate merg asa cum vrem noi.
se anunta un nou rival pt adi? prelungirea de spoiler de pe ce masina este?
|
Salut Gbry,Corect, nu toate merg asa cum vrem noi, dar ne straduim cu putinta, Un nou rival? nu sunt rival, doar un simplu pasionat . prelungirea este de Renault Megane coupe sau cabrio.
Va multumesc frumos pt aprecieri si incurajari.
Mai atesez cateva poze pierdute prin pc
Last edited by mytzu0789; 10-09-11 at 03:18.
|
|
|
10-09-11, 10:08
|
|
Stage 5
Member of: [Opel] [DAEWOO]
|
Multa munca si pasiune. Felicitari!
Imi place mult kilometrajul electronic
|
|
|
10-09-11, 10:56
|
|
Opel Driver
Stage 5
Member of: [VW] [Opel]
|
Waw,arata super masina,felicitari pentru munca depusa
PS:Nu am vazut in viata mea asa cablaje )
|
|
|
|
|