Am cumparat masina in iunie 2009 cu suma de 2100 lei de la un om mai in varsta,masina este un model mai rar 1800 sport in 4 usi la 85 de cai(stoc) este din 1988.
Prima modificare am inceput-o in iunie-iulie cand am modificat putin spoilerul fata,am montat spoiler GSI spate,am pus folii pe geamuri,doua dungi laterale,sistem audio kenwood & sal,am rezolvat mici problema cu rugina.
A doua modificare am inceput-o in septembrie cand am scos clantele spate,am scos toate ornamentele de pe laterale si de pe portbagaj,am pus semnalizari albe GSI,am modificat spoileru fata(am scos proiectoarele,am facut 3 prize de aer pe spoiler care ajuta si la racire mult),capota am refact-o dar arata stoc.Am inceput o modificare si la interior,am introdus multe elmente de culoare alba care intinresc mult masina(stalpii fata,mijloc,spate,praguri si consola centrala,o bucata din bord din dreapta si partea de la sofer)
De curand am pus o toba C&C tuning,am vopsit-o partial,indicatoarele de bord sunt luminate albastru,stopurile rosi complet,portbagajul usor modificat,numarul putin decolorat si altele,la anu o sa montez lambo doors,jante,o suspensie,stopuri albe 2 tevi si una alta