![]() |
Maşina mea: Opel Kadett 1.8S Under construction
11 Attachment(s)
Am cumparat masina in iunie 2009 cu suma de 2100 lei de la un om mai in varsta,masina este un model mai rar 1800 sport in 4 usi la 85 de cai(stoc) este din 1988.
Prima modificare am inceput-o in iunie-iulie cand am modificat putin spoilerul fata,am montat spoiler GSI spate,am pus folii pe geamuri,doua dungi laterale,sistem audio kenwood & sal,am rezolvat mici problema cu rugina. A doua modificare am inceput-o in septembrie cand am scos clantele spate,am scos toate ornamentele de pe laterale si de pe portbagaj,am pus semnalizari albe GSI,am modificat spoileru fata(am scos proiectoarele,am facut 3 prize de aer pe spoiler care ajuta si la racire mult),capota am refact-o dar arata stoc.Am inceput o modificare si la interior,am introdus multe elmente de culoare alba care intinresc mult masina(stalpii fata,mijloc,spate,praguri si consola centrala,o bucata din bord din dreapta si partea de la sofer) De curand am pus o toba C&C tuning,am vopsit-o partial,indicatoarele de bord sunt luminate albastru,stopurile rosi complet,portbagajul usor modificat,numarul putin decolorat si altele,la anu o sa montez lambo doors,jante,o suspensie,stopuri albe 2 tevi si una alta:D |
Re: Opel Kadett 1.8S Under construcion
frumos tare kadettu ;) esti pe drumul cel bun...si dupa ce o sa faci tot mi-ai spus o sa arate mortal :rolleyes2 multa bafta in continuare la modificat!!!
|
merci patthy>:d<
promit sa iasa ceva frumos:d |
frumos, stiu masina de cand isi facea veacul langa liceul Unirea ai avut ceva de lucru la ea dar e super, merita sa pui un motor de 1,8multipunct pt mai mari performante
sa o folosesti sanatos |
frumos kadetu cei mai pui am auzit ceva de niste modificari pe la usi si ceva scaune sport
|
dada...ceva jante cat de curand...plafon negru mat si peste cateva luni lambo doors:D
|
salut frumos kadetu sal stapanesti sanatos da sub capota chiar nu ai de gand sa pui nimik mai serios 1.8 cat ai 75-80 cai pt ca banuesc ca motorul ii stoc si ca te vei baza numai pe frumusetea masini nici decum pe putere si motorul banuesc cai original si va da chis pe cand termini caroseria. nu?
|
merci:)
pei motorul e la 85 cai,momentan sunt multumit cu merge am mers 160km/h in a4a si mai am si treapta a5a:) daca il schimb pun un 2.0 Fsi dar masina eu o fac de show,oricum cand am luat masina aveam 232000 si am schimbat consumabile,garnituri,conducte,cam tot ce puteam schimba pt a-i lungi viata:) si toti propietarii care au avut-o inaintea mea erau nascuti in 1930-1940:)) deci masina nu a primit forje:D si la proba a1a merge 55,a2a 100,a3a 135,a4a 160...a5a nu am probat...dar eu nu pt forje am luat masina...only tuning & show pt linii si chestii de genu o sa iau mai incolo alt ceva:) merci de aprecieri si bafta si tie cu masina |
4 Attachment(s)
Jante noi pe Kadett...Mak Volare Mirror 15'
|
frumusel si ingrijit kadetul tau,dar mie unul nu prea imi place cum dau jantele pe el,eu zic sa te mai gandesti
oricum bafta cu proiectul |
V-om vedea,oricum mai este mult de lucru
merci :) |
Ce dimensiuni ai la cauciucuri?! :D
|
Quote:
|
Felicitari Ando, pentru masina, pentru pasiune si pentru munca pe care o depui la masina!
Stiu masinuta din prima clipa in care ai pus mana pe ea, ai muncit foarte mult si se vede asta in bine! Multa barfta in continuare si astept sa o cobori ... low low low! |
Promit sa nu dezamagesc ramo:)
sper sa le cumpar luna viitoare dar pe masina o sa fie doar in iulie-august cand o sa aiba si 2 evacuari,vopsita si alte mici surprize:) Cum spuneai si tu...pasiune pasiune...dar nici eu nu am mai vazut fata nebuna ca tine sa faca atatea...you follow you dream..that is the most important thing...si cel mai bun preieten al omolui nu e cainele,e masina:D |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning