Marfa poze dar mai misto sunt clipele petrecute cu voi ... Sunteti toti niste super baieti, am ramas placut surprins, tineti-o tot asa !!! In legatura cu accelerarea pe 400 de m ... da sa tinut bine pana la un punct la a doua cursa..ca la prima cand nu ati ajuns voi la spulberat din pacate pe LIVIU...dar nu conteaza asta, nu e competitie, e doar ceva amical....am venit pt voi, sa ne distram toti sa fie frumos si a iesit super !!!
In legatura cu Billiardul..am castigat si eu de 2 ori ca v-ati curatat voi ca nu era norocul de partea mea cum era langa MASY care ne-a batut pe toti la rand cate o seerie
)) ...
Liviule m-am simtit super bine la tine, parintii tai sunt formidabili ca si tine si prietenii tai de altfel !!!
Dagosh88 - Super si masinuta ta si ai condus coloana bine
cu filmarea nu prea sa inteles cine stie ce dar nu ne-am corelat noi bine .... tare rau viteza prin orash...de se uita lumea, garda :O ....
....
Cu respect pt voi ...si ne auzim data viitoare cand vom venii..cat de curand, si apoi va asteptam la BUCURESTI la 4tuning day sau mai devreme cine stie
..Numai bine
ASFALT USCAT SI SANATATE MAXIMA