SALUT ! dupa luni de vizitat 4tuning am luat hotararea sa prezint si eu masina mea care pentru mine nu este doar o masina dar cred ca ma intelegeti . cum spune titlu este vorba despre un caravan albastru metalizat inchis dar pana sa vad actele puteam jura ca e negru metalizat. masina a venit din arad acum un an , si dupa ce am epuizat numerele rosii am decis ca e mai bine sa fie bulgaroaica tinand cond de cata prostie este in tara noastra, cei care au masini pe bulgaria cunosc avantajele Wink . dar sa trec la detalii, cand am luat masina nu avea dotari, decat faruri electrice si centralizata dar dupa aproape un an a mai capatat cate ceva, prima oara consumabile dupa care a fost incaltata cu roti de tigra pe 15 care cred ca sunt un model deosebit la opel,fetele usilor au fost tapitate cu imitatie de piele ,plafonul care incepuse sa atarne a fost si el schimbat dar cu plus deoarece piele neagra peste tot crea impresia ca sunt in castelu dracula Smile (fara suparare pt cine are asa) , am schimbat sistemul audio cu difuzoare sony care au intrat perfect in locul celor vechi cu mici modificari am pus un mp3 jvc cu cititor de usb sa nu mai aud ca sare cd ul ,statie sony si e suficient pentru mine cu cati decibeli am , a primit si geamuri electrice care au fost usor de montat dar cu legatura firelor este alta poveste dar cu ajutorul primit din alte topicuri am rezolvat (am fost ajutat de ce a scris naniacostin, multumesc) ,dupa ce am avut ghinionul sa raman fara frane din cauza unui pistonas am hotarat sa pun discuri si pe spate si am gasit la naniacostin care demonta un astra cabrio ,din lipsa de ocupatie am montat si leduri in bord si am modificat masca fata dar cred ca a fost o buna idee deoarece a schimbat aspectul asta dupa ce am urmarit creatia lui hormon ,am facut rost de un parasolar de vectra pt pasager cu lumina si am tras fire pt manere spate care sper sa le gasesc curandacum o luna a primit si alarma mai mult pentru a nu mai sta sa incui manual Smile iar acum 2 zile a primit husa de protectie capota faruri si stopuri inegrite cu spray pt stopuri si ultima achizitie a fost ieri cu un set de aparatori de noroi originale fata spate pana acum cam atat dar de acum inainte cine este interesat de evolutia masinii poate vedea aici si daca pot sa ajut sa explic anumite modificari cu cea mai mare placere .
ps. poze sper ca mai pe seara , stiu sigur ca mai mult asta vreti