Driver: Maximilian
Car: Opel Kadett E 1.6D 54hp
...
Masina este fabricata in anul 1986 .. a fost inmatriculata in anul 1993 in romania [adusa de unchiul meu din Germania] ... eu am luato de la el intr`o stare deplorabila pot spune in vara anului 2007.. neavand un buget foarte mare ... k na .. dak avea tati bani poate invarteam un range rover .. si asa am inceput sa tin si sa schimb cat pot la ea .. dar in acelasi timp sa o pastrez originala .. clasica ... curata ... primul lucru a fost sa o curat bine bine .. era plina de praf fete de usi rupte umflate plafonu cadea p mine motor murdar bari sparte [era un fel de lego toata masina pe care eu trebuai sa il asamblez] .. motiv pentru care nu am purtat nici centura de siguranta k riscam sa ma murdaresc

) au inceput schimbarile ... mai intai siguranta si pe urma aspectul .. placute si discuri noi .. planetare.. arcuri .. amortizoare... am prins tot ce era pe la motor de prins cauciucuri noi [roti pe 13 aveam

)].. dupa care am inceput aspectul exterior ... bara fata schimbata semnale albe faruri negre pe interior .. bara spate .. jante pe 15 ronal de opel astra G cu gume 185/55 .. la interior fete de usi noi volan nou bord cu turometru putina muzica mai multe plastice... hai k as scrie romane la kte am schimbat la ea

Atasez niste poze ... si mai vbim .. o viata frumoasa ..