salutare tuturor..sunt posesorul acestui compact de aproximativ 1 an jumatate ...masina a fost cumparata din Munchen ...avand un singur propietar acolo ..km-127000,toate reviziile la timp..masina f intretinuta...initial cautam un coupe..dar nu dispuneam de aja multi bani ca sa imi i au ce mi doream..asa ca am ales un compact ..motorizarea si anul au favorizat acest lucru .....nu mi am dorit ceva special ..motiv pt care masina nu are dotari spectaculoase ..are necesarul de care ai nevoie....este un BMW compact din'04 ,318TD....intre timp a suferit mici schimbari de look .....anvelope 225/45/17+jante Dotz Mugello 17 (ambele noi ) folie Lummar,Lucasuri fumurii....planuri sunt destule ...( muzica , amortizoare , evacuare,xenon etc...)(am atasat 2 poze la inceputul vietii ei in RO,iar ultima poza e putin 'lucrata''la garda aja cum ar trebui sa arate si in realitate, sper sa va palca ...idei ,sugestii ...sunt bine venite !! multumsec ..
salut, sa stapanesti sanatos masina... voiam sa-ti atrag atentia asupra... unui forum/club pentru pasionati si posesori de e46. Si avem planificata o intalnire, pe 23 mai, vezi in semnatura mea.
Am vazut ca esti in Blackwidow club, dar acest e46club e mai mult fanclub, cum au si baietii cu ursii, si asa mai departe.
Te astept, cu intrebari, sau opinii
Si l-a mai multi kilometrii fara evenimente
__________________ 1999' E46 320i (M52TUB20) - Status: Sold 1979' E12 525i (M30B25) - Status: Sold
..mersi frumos ...am inteles...deci ..tresa ajungem mult mai tari decat cei cu ursuletii ??...nu stiu sigur daca voi ajunge sambata..dar vom continua sa tinem legatura..si va fi timp si pentru intalniri si dezvoltarea clubului...o idee f tare cu acest club ..!! ...intrebare ..cate compact-uri sunt in club ?) sa nu fiu eu singurul nebun )) ...glumesc...salutare ..sa ai o zii palcuta
Mai momentan esti primul... ideea e ca suntem la inceput, intalnirea de sambata, vrem sa pune bazele clubului, site/forum chestii, si sa vedem cum facem ca toti sa aibe stickere...
Asta nu inseamna, ca daca tu ai compact, esti vazut altfel, ai e46, si indiferent, ca ai m3 sau ca ai 316... suntem toti egali.
Daca mai stii oamenii cu e46, pasionati, atrage-le atentia...
Urgent xenon,si becuri cu led in farurile alea mici unde ai pozitia..
probabil si un xenon in proiectoare daca e cazul...si lumini albe albe la numar..ai schimba destul de mult aspectul pe timp de noapte..
Jantele sunt ok dar par mici din cauza suspensiei..baafta cu ea..Si eu eram intr un timp inebunit dupa un compact chiar nu stiu de ce...dar mie unu imi plac..cu toate ca lumea fuge de ele cand le vad la vanzare...probabil nu pare prea bmw..dar mie unu chiar imi place cum arata..
dap ..urgent ar trebui..xenonu',dar mai urgent suspenia asta e si motivul de par jantele mici ..nu crd k puteam sa ii pun pe 18 ..sau 19...mi se par destul de mari pt a noastra RO......becuri albe la nr am ..deci pe asta o scazi)....eh ..akum fiecare cu gusturile lui ...stiu ca sunt mai ''neplacute'' de lume...dar iti dai seama ca nu prea ma intereseaza.. imi place foare mult...si ma bucur ca si tie iti place....
sa il stapanesti sanatos foarte frumoasa masina culoarea este frumoasa
iar legat de club sunt total de acord cu razvan....
ejti posesor de e 46,ejti "pasionat" se vede te asteptam la intalnire fara nici un fel de "jena"...bafta in continuare cu masina...voi urmarii topicul sa vedem modificarile
sa il stapanesti sanatos foarte frumoasa masina culoarea este frumoasa
iar legat de club sunt total de acord cu razvan....
ejti posesor de e 46,ejti "pasionat" se vede te asteptam la intalnire fara nici un fel de "jena"...bafta in continuare cu masina...voi urmarii topicul sa vedem modificarile
ms mult pt aprecieri...intradevar sunt un pasionat de auto..in special de BMW...si in leg cu asa zisa''jena'' ...neahh ..nici vorba de jena...era doar o discutie ...sa speram ca vor urma modificari multe si destul de rapide...sa vedem...
dragut cazan am si eu ceva de genu asta doar ca e 2,5
mdea...''cazan'' nu stiu daca e termenul potrivit ca sa postezi in topicul deschis de mine ....daca a ta e ''cazan'' e treaba ta.....cautai marca si posteza la marca mentionata de tine(cazan) ...sau poate nu ai zis-o cu rautate si interpretez eu gresit..
asa le zic eu cazane altfel ratusca urata ai mai zic,nu prea se omoara lumea dupa ele,pe mine nu ma deranjeaza cum arata, conteaza ce e sub capota :P
oricum frumoasa masinuta ta,jantele imi plac mult
pentru suspensie iti recomand H&R Cup Kit eu asta am pus pe masina si sunt destul de multumit,ia din confort dar tinuta de drum se imbunatateste mult,si Weitec GT sunt ok
Vezi ca alecsutu are si el tot un compact,tot e46 numai ca e 325...si e un cazan destul de frumos,care mai si fuge.Omu a glumit nu mai opari asa ca nu e bine.