Superbă culoarea... Mai ales noaptea ... Laurenţiu, eu zic să renunţi la suportul de numere şi se prinzi plăcuţele īn pocnituri şi să faci numărul clean !
O suspensie, o folie... astea pe parcurs !
Belea maşina... Baftă !
__________________ Prietenii adevăraţi se gāndesc mereu la tine!
R.I.P, Adiţă!
Tragedia vietii este ca imbatranim prea devreme si devenim intelepti prea tarziu.
Superbă culoarea... Mai ales noaptea ... Laurenţiu, eu zic să renunţi la suportul de numere şi se prinzi plăcuţele īn pocnituri şi să faci numărul clean !
O suspensie, o folie... astea pe parcurs !
Belea maşina... Baftă !
numarul o sa fie prins pe ornamentul de hayon,care va fi tot negru,inca nu e pus pt ca nu a fost timp
cateva poze,masina e inca incompleta,mai am de pus toba de esapament,ornamentul de hayon,grila neagra din grila fata,plasa in bara fata si spate, folia si de revopsit jantele pt ca nu am altele deocamdata
foarte frumoasa culoarea...si foarte bine lucrata masina...o singura chestie mi se pare aiurea...poate doar mi se pare....pragul parca nu vine la nivel cu spoilerele...detaliile ne omoara..in rest nota 10
foarte frumoasa culoarea...si foarte bine lucrata masina...o singura chestie mi se pare aiurea...poate doar mi se pare....pragul parca nu vine la nivel cu spoilerele...detaliile ne omoara..in rest nota 10
pragurile sunt puse sa vina aproximativ la nivelul buzei negre de la bara fata,pe spate nici nu as fi dorit sa fie bara asa de joasa,deja la rampe atinge toba,mai jos nu mai aveam bara. Plus ca pragurile sunt de pe un Astra GTC si au fost scurtate si am taiat de asemenea si 3 cm din inaltimea lor
masina in februarie cand am lasat un far ,si bara fata pe spatele unui Focus
In martie a urmat aripa proaspat inlocuita care a zmuls o usa de logan deschisa de o doamna care se uita in oglinda numai cand se fardeaza