Sunt de acord cu tine Octav,iti formezi finetea.
Deocamdata la mine nu se pune problema de finete...sincer este cred ca a 3 oara cand am facut ceva drift...wanna be..ma rog ...de obicei nu am unde sa fac asa ceva,singurul meu loc de joaca pana acum a fost drumul din trafic ceea ce nu e cool deloc.
Unika parcare din Constanta in care toata lumea vine si se invarte( gas sau frana de mana) este cea de la Aqua Magic din Mamaia unde ori este plin si nu se preteaza sa faci asa ceva ori nu ai cum..ca e ud,inghetat sau in vara plina cu masini parcate.
Ma crezi sau nu,este primul drift in care am mers cu a 2a ...asta din cauza faptului ca pana acum pur si simplu nu am gasit o locatie maricica,fara politie sau mai stiu eu ce proprietar care sa arunce cu pietre...
Dc nu cumva se va aglomera si parcarea ( care de altfel pana acum 2 ani era full mai tot timpul) acum ca este privatizata sper sa mai apuc sa mai ma dau de cateva ori acolo.
Stilul este departe de a fi definit,nu am montat inca frana hidraulica Willwood si mi-as dori pe viitor sa umblu la unghiul rotilor. A venit si la noi iarna,azi a nins si temp sunt de -7C...deci adio drift.Macar dc aveam zapada de vre-o 5 10 cm sa fac un low cost drift...asa nici cal nici magar.( Ms ptr "tips" din postul de mai sus si criticile sunt binevenite intotdeauna...selectia o fac singur
Asfalt uscat imi doresc pana una alta...
si va urez si voua la fel.