Quote:
Originally Posted by JubliX
Shiny... heh... ce sa zic, frumos tractorasul (no offense intended, asa le zic eu la diesel xD)... sa-l "porti" cu placere. Ce voiam sa te intreb e cat te-a ajuns bara de cupra R si cat de usor se gaseste pe-acolo?
|
Salut ! Mersi pentru comment, "no offense" at all !!!
Toata fata m-a ajuns aproximativ 500€...
Doar bara "cheala",m-a costat 120€
Grilele toate, plus restul pieselor ca sa o adaptez cam aproximativ 130€(totul nou de la Seat)
Vopsit 100€(e alt ton de rosu)
Faruri restaurate + lac 50€
"S" central vopsit 20€
Faruri ceata Audi A6 second hand 30€(sunt la fel ca si cele de Leon Cupra, dar low cost)
Montaj 30€
Total 480€
De gasit se gasesc, dar tot ce apartine de cuvantul CUPRA este foarte scump, mai ales daca cumperi totul nou !
Accesorii folosite sunt destule pe piata, dar sunt multi care si exagereaza.
De exemplu bara fata Cupra folosita si doar cu cele doua grile superioare situate intre cele doua faruri, am vazut anunt recent la 400€.De asta spun ca de gasit, se gasesc , dar trebuie sa fii atent la preturi ca te poti arde tare.
Cele mai scumpe accesorii aici in Spania sunt urmatoarele:
Scaune + bancheta de pe Leon 2.8 V6 Cupra pack (intre 1000 si 1500€ depinzand de vanzator...
Jante Leon Cupra 5x100 18" (de la 600€ fara cauciucuri depinzand de vanzator)
Scaune + bancheta Seat Leon Cupra R ( de la 800€ in sus, am vazut anunt si la 1600€ si nu exagerez, crede-ma)
Frane fata folosite 323 cu Brembo de 4 pistoane Leon Cupra R( 800€ lejer,ba si mai mult depinzand de vanzator)
In principiu tot ce este "Cupra" se plateste...de asta se si fura,vechi dar cotizate !
Bafta !