Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > SEAT > Masina mea Seat

Reply

Thread Tools
Old 21-09-07, 17:41   #121
vLLLad
Seat Driver

Stage 5

vLLLad's Avatar

Member of:
[SEAT]
[VW]
Default Re: Seat Leon

Quote:
Originally Posted by Bodeacostin View Post
K sunt foarte multe asa ca o sa-ti spun ce este mai important pt ca restul nu prea iti trebuie!!!
ex:actual valve feeler virtually,sound condition of the high pressure switch,etc nu mi-am permis sa le traduc pt-k nu stiu ce inseamna
ASA CA:driving speed 17
interiortemperature counted (ninc) dig 45
outside temperature filtered(c)46
outside temperature not filtered(c)47
engine temperature 51
service life in min50
outside temperature c 55
nu stiu exact ce fac fiecare decat alea mai mura in gura restul sunt prea complicate sa le scriu nu mai vorbesc de inteles!!!daca te intereseaza ceva anume scrie-mi.personal iti recomnd driving speed este cam cel mai folositor
consumul , il are? ms
vLLLad is offline   Reply With Quote
Old 18-10-07, 17:53   #122
Cristy_mat

Stage 5

Cristy_mat's Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: Seat Leon

salut baieti, am si eu un leon 2002 110cp tdi luat de curand, am nimerit f bine masina dar vreu sa va intreb ceva legat de alarma, am descoperit ce e cu butonul de pe stalp de langa scaunul soferului, dar ce patesc: incui masina fac cativa pasi si incepe sa urle singura, oare de ce????si ce as vrea sa va mai intreb, cand am viteza mica 30 40km/h si franez incet mi se balanseaza usor masina, oare ce ar putea fi o janta stramba sau vreun disc de frana?????
multumesc anticipat pt ajutor!!!
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -