sincera sa fiu am pus aici pozele pentru ca dupa masinutza lui m-am inspirat! mi-a placut foarte mult ce a facut la ea..si de-aia.dar daca va deranjeaza scuze apropo..am o intrebare ..masinuta ta e mai silentioasa? daca da ..ce i-ai facut?
ma bucur ca iti place ce am facut la ea. masinuta mea e silentioasa in comparatie cu alte matiz-uri (mai am niste prieteni cu matiz-uri) dar nu i-am facut nimic tind sa cred ca am prins un lot bun
auzi`? intrebare. cati m de folie ai folosit tu pt geamuri`? si unde ti le`ai montat si cat te`a costat?;
nu stiu cati metri. folia a fost pusa de niste baieti de la un service de tuning prin Brancoveanu. e Llumar autorizata si a costat 400 ron cam acum 1 an
Sunt foarte suparat si in acelasi timp foarte nervos ca nu pot sa iau masina din service in conditiile in care e gata de 3 zile si sclavii de la Asirom nu dau acceptul de plata sper s-o iau saptamana viitoare cat mai repede. pana atunci o ard pieton
Sunt foarte suparat si in acelasi timp foarte nervos ca nu pot sa iau masina din service in conditiile in care e gata de 3 zile si sclavii de la Asirom nu dau acceptul de plata sper s-o iau saptamana viitoare cat mai repede. pana atunci o ard pieton
Am reusit in sfarsit sa-mi recuperez masina dupa 1 saptamana de chin si nervi cu ratatii de la ASIROM--> cei mai prosti din tara. O sa spal masinutza si sper sa revin cu niste poze
Eu iti zic ca te ajuta in cazul in care iti gasesti masina lovita in parcare, daca ai un incident neplacut cu o persoana in trafic...
Singurul inconvenient este ca platesti bani multi pe care nu ii mai vezi niciodata.
Dar ai macar certitudinea ca ai cum sa iti repari masina, fara sa mergi pe jos x luni pana strangi banul ca sa o repari.