Georgeeeeeeee... vreau si eu eleron la pretul ala...
De unde ti l-ai "tras" asa ieftin?
Ca eu n-am gasit decat la 300 de lei.
Am avut noroc dar il si "asteptam" de mult timp. am gasit la un baiat pe daewoo club care a vandut matiz-ul si eleron-ul il cumparase de cateva zile si a ramas cu el. l-am luat cu factura tot la jumate de pretz. sunt un norocos in privinta asta
S-a incheiat o perioada foarte grea si cu nopti nedormite dar cu toate astea am iesit destul de "sifonat" din sesiunea asta , cu multe restante. Sper sa ma ajute Dumnezeu in vara sa le iau pe toate Cum am promis de maine o sa ma apuc de masinutza (cu moralul destul de scazut)
S-a incheiat o perioada foarte grea si cu nopti nedormite dar cu toate astea am iesit destul de "sifonat" din sesiunea asta , cu multe restante. Sper sa ma ajute Dumnezeu in vara sa le iau pe toate Cum am promis de maine o sa ma apuc de masinutza (cu moralul destul de scazut)
Daca nu ma insel, suntem in acelasi an de facultate... 3... ala naspa... cu licenta. Nu?
Member of: [NoSpeedLimit Romania Club] [PARTICIPANT CURSE] [Fiat] [SKODA]
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
In culise ca in culise...dar pe scena nu tea pozat nimeni??? Daca intelegi ce vreau sa spun )...daca nu...spun asa...BAGA POZE CU EA COBORATA!! Asteptam...cel putin eu da e unul dintre Matizurile mele fav. Noroc
urmeaza si pozele in curand... am vopsit cu spray-ul si chiar daca s-au mai "gazat" putin si altele a fost ceva controlat sunt super incantat de ce a iesit