Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > DAEWOO > Masina mea Daewoo

Closed Thread

Thread Tools
Old 18-09-07, 23:39   #121
topser
Fiat Driver

Stage 5

topser's Avatar

Member of:
[Fiat]
[DACIA]
[DAEWOO]
Default Re: Cielo-ul meu...

arata super cu mijlocu negru si buza "polished"
topser is offline  
Old 19-09-07, 00:05   #122
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Traiasca domnu' Lao... bine ati revenit vezi ca ai id-ul meu, dar esti mereu off line

on-topic: arata super cu mijlocul vopsit negru si buza "polished". dar eu ma gandesc la un negru lucios, nu unul mat...

intrebare: unde o ai la vopsitorie? unde zicea Serban cumva, pe Giulesti? da-mi si mie pls niste detalii (legate de $$$ bine-nteles), ca trebuie sa vopsesc si eu aceeasi portiune ca si tine, din aceleasi motive

p.s: aoleo, sunt infractor acum am vazut ca scrie la profilul meu... am infractat eu ceva p-aci...
Old 19-09-07, 09:30   #123
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Da! Da! Da! Da!
Snapy_xxl is offline  
Old 19-09-07, 10:12   #124
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA View Post
Traiasca domnu' Lao... bine ati revenit vezi ca ai id-ul meu, dar esti mereu off line

on-topic: arata super cu mijlocul vopsit negru si buza "polished". dar eu ma gandesc la un negru lucios, nu unul mat...

intrebare: unde o ai la vopsitorie? unde zicea Serban cumva, pe Giulesti? da-mi si mie pls niste detalii (legate de $$$ bine-nteles), ca trebuie sa vopsesc si eu aceeasi portiune ca si tine, din aceleasi motive

p.s: aoleo, sunt infractor acum am vazut ca scrie la profilul meu... am infractat eu ceva p-aci...

Masina e la Craiova si acolo am sa fac si retusurile. Ca bani, ma crezi ca inca nu stiu? Sper sa nu am mari surprize.

Ce zici cu "infractorul", ca nu-nteleg?!
Lao is offline  
Old 19-09-07, 11:53   #125
serban_pc

Stage 5

serban_pc's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

nu mi-am dat seama cu ziceai ca vrei sa le faci, dar asa cum sunt in poza ar fi superrrr.
serban_pc is offline  
Old 19-09-07, 13:18   #126
Geo_ZGA
Daewoo Driver

Stage 5

Geo_ZGA's Avatar

Member of:
[Moderators]
[DAEWOO]

Lao...cand am zis la "infractor": am primit avertisment de la un moderator si acum vad ca scrie sub "my photos"..."infractions 1/0 (0)"
sa speram ca nu ai surprize...dar nu ai intrebat si tu, macar asa...ca idee? poate iti da vre-un pret sa cazi pe jos

Serbane, ai zis tu odata ca stii pe niste baieti pe Giulesti, care fac vopsitorie in afara programului... mai ai pe cineva acolo? ca vreau sa-mi fac si eu aripile spate, unde am indoit buza. vine iarna si o prinde rugina...
Geo_ZGA is offline  
Old 19-09-07, 21:13   #127
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Quote:
Originally Posted by serban_pc View Post
nu mi-am dat seama cu ziceai ca vrei sa le faci, dar asa cum sunt in poza ar fi superrrr.
Păi dacă eu vorbescu cu tine şi mintea-ţi e in alte părţi...
Lao is offline  
Old 19-09-07, 21:54   #128
serban_pc

Stage 5

serban_pc's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

pai cred ca sti tu la ce-mi fuge mintea, dar poate scap in 2 saptamani
serban_pc is offline  
Old 29-09-07, 20:22   #129
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Încă sunt la faza de reparare a aripilor spate, ca urmare a umflării lor cu ciocanul proprietate personală. Dacă tot sunt la acest capitol, am reparat aboslut toate imperfecţiunile caroseriei, inclusiv o lovitură uşoară pe uşa stânga-faţă. Cam aşa arată maşina acum. Duminica cealaltă va fi gata.

Jantele cred că am să le fac in Bucureşti, deoarece trebuie să le sablez bine înainte de a le vopsi. Asta dacă mă hotărăsc să le mai fac negre.

Lao is offline  
Old 29-09-07, 20:42   #130
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Nu mai pot edita mesajul anterior, aşa că adaug in ăsta nişte poze pe care le-am găsit ulterior. Sunt făcute in timpul operaţiei de tinichigerie.

Lao is offline  
Old 29-09-07, 21:12   #131
Snapy_xxl
4Tuning International Member

Stage 5

Snapy_xxl's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[DAEWOO]

Ai aceleasi probleme k si mine doar k la mine portiera e lovita si sub ornamentu ala si pe spate a inceput sa dea rugina si s-a km umflat. Succes in continuare.
Snapy_xxl is offline  
Old 13-10-07, 19:22   #132
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

In sfârşit, aripile spate au revenit acum la normal, de fapt, un pic mai umflate, dar fără vopsea sărită. Dacă tot ajunsesem la vopsitor, am reparat şi toate micile "buşituri" ale caroseriei, toate făcute de binevoitori în parcări.

Lao is offline  
Old 13-10-07, 20:37   #133
serban_pc

Stage 5

serban_pc's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Super tare si finut ca de obicei, am mai vazut aripi umflate dar pe nesimtite.
serban_pc is offline  
Old 19-10-07, 21:29   #134
msiu

Stage 4

Quote:
Originally Posted by Lao View Post
Nu mai pot edita mesajul anterior, aşa că adaug in ăsta nişte poze pe care le-am găsit ulterior. Sunt făcute in timpul operaţiei de tinichigerie.

alut nu am mai vorbit de mult mai precis decand am luat bara stabiliz. problema grava am luat niste ats 15" 7j si am sfeclito ca tine intrebarea este tu ai tesit buza interioara de la aripi sau chiar ai unflat aripa ca eu cred ca o sa o iau la ciocan in wec. asta.
zi si mie unde le sablezi si care este scoru ca eu am auzit diverse variante, apropo da mai bine cu negru asa le am si eu negru spuitele din interior si buza cromata
Attached Images
File Type: bmp untitled.bmp (351.6 KB, 47 views)
Old 19-10-07, 21:57   #135
Lao

Stage 5

Lao's Avatar

Member of:
[Extreme Racing]

Salutare!

Am bătut buza interioară cu ciocanul până am lipit-o de tablă. De asemenea, am mai bătut un pic in aripa interioară pentru a nu atinge roţile când mai pun greutate pe maşină.

Apoi, la pregătit pentru vopsit. Nu ai cum să dai cu ciocanul fără să sară vopseaua.
Lao is offline  
Closed Thread

- Copyright 2026 4Tuning -