09-04-12, 09:36
|
|
 Stage 5
Member of: [Fiat] [RENAULT] [2 Roti] [SEAT]
|
Re: Tico - Batranica mea :)
Mai dragut e movul de pe ea decat folia aia. Deci uita de ea si cumpara jante mai bine.
|
|
|
09-04-12, 11:20
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [DAEWOO]
|
Vad ca nu te potolesti.... Tu compari Tico cu un bmw?  Inteleg, ti-e draga masina, si mie imi e ca am avut si eu, DAR nu se face asa cum zici tu. Dar daca nu vrei sa asculti, si zici ca "ne c***m" in gusturile tale, te invit sa faci cum crezi!
|
|
|
09-04-12, 11:23
|
|
Stage 3
|
Salut. Foarte frumoasa masina ! Ce dimensiune ai la anvelope?
|
|
|
09-04-12, 11:54
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by tuddor.tsn10
Salut. Foarte frumoasa masina ! Ce dimensiune ai la anvelope?
|
chiar nu stiu,sunt alea de vara cu care am cumparat masina,dar trebuiesc inlocuite,ca sunt tocite si au inceput sa si crape...
|
|
|
09-04-12, 12:02
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by B-99-SAA
Vad ca nu te potolesti.... Tu compari Tico cu un bmw?  Inteleg, ti-e draga masina, si mie imi e ca am avut si eu, DAR nu se face asa cum zici tu. Dar daca nu vrei sa asculti, si zici ca "ne c***m" in gusturile tale, te invit sa faci cum crezi! 
|
si nu ,nu compar tico cu bmw...dar am incercat sa ii explic lui Devu ca mai sunt si alte masini care sunt colantate integral cu carbon,insa lui i se par kitch-uri.poate asa e..nu sunt expert...dar ceva trebuie sa fac...a inceput sa o ia rugina,si are rugina pe toate piesele.si daca o las...incepe si o "mananca",iar daca o fac,trebuie vopsita.si nu prea imi permit...asa,cu colant ies ceva mai ieftinsi de ce nu as face-o cu carbon...??
|
|
|
09-04-12, 12:44
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Tu vrei sa-ti tii masina "intr-o bucata" cu autocolant? 
Daca a aparut rugina, poti sa faci ce vrei tu, pana nu cureti bine tabla si nu o tratezi, nu faci nimic.
Perie de sarma pana se curata toata rugina, daca e nevoie ramai si cu gauri in tabla, problema pe care o poate rezolva un tinichigiu, dai cu un tratament contra ruginii (Loctite am inteles ca ar fi foarte bun), se chituieste unde e cazul, sa aduci la nivel... sprit chit pt finisaj, chit fin daca e cazul la final... iar sprit chit si vopsea. Sau colant, in locul vopselei. Dar nu colant direct, nu faci decat sa ascunzi defectul, si nici macar nu il ascunzi bine, colantul nu o sa prinda pe rugina, o sa se vada denivelari, gauri etc. si rugina netratata va avansa "ascunsa" pana cand o sa te trezesti ca nu mai ai praguri sau aripi sau usi.
Plus de asta, imitatia de carbon e... doar o imitatie. Si nici nu da bine pe orice masina. Mai bine rezolva problema cu rugina si vopseste-o, integral sau doar unde e cazul, dupa buget, in aceeasi culoare... e frumos movul asta pe Tico.
|
09-04-12, 14:30
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
Tu vrei sa-ti tii masina "intr-o bucata" cu autocolant? 
Daca a aparut rugina, poti sa faci ce vrei tu, pana nu cureti bine tabla si nu o tratezi, nu faci nimic.
Perie de sarma pana se curata toata rugina, daca e nevoie ramai si cu gauri in tabla, problema pe care o poate rezolva un tinichigiu, dai cu un tratament contra ruginii (Loctite am inteles ca ar fi foarte bun), se chituieste unde e cazul, sa aduci la nivel... sprit chit pt finisaj, chit fin daca e cazul la final... iar sprit chit si vopsea. Sau colant, in locul vopselei. Dar nu colant direct, nu faci decat sa ascunzi defectul, si nici macar nu il ascunzi bine, colantul nu o sa prinda pe rugina, o sa se vada denivelari, gauri etc. si rugina netratata va avansa "ascunsa" pana cand o sa te trezesti ca nu mai ai praguri sau aripi sau usi.
Plus de asta, imitatia de carbon e... doar o imitatie. Si nici nu da bine pe orice masina. Mai bine rezolva problema cu rugina si vopseste-o, integral sau doar unde e cazul, dupa buget, in aceeasi culoare... e frumos movul asta pe Tico.
|
am gasit un tinichigiu in Titu.cu 2 mil imi face toata tinichigeria.  nu aveam de gand sa pun autocolantul peste rugina  )
|
|
|
19-04-12, 08:05
|
|
Stage 3
|
Luni intram in reparatii
|
|
|
19-04-12, 17:15
|
|
 Stage 4
|
o folie pe geamuri ar fii binevenita
|
|
|
21-04-12, 11:56
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by rss25
o folie pe geamuri ar fii binevenita
|
cand mi-or mai creste niste bani in buzunare  dupa colantat...vin jantele...dupa aia folia pe geamuri  deci mai e pana atunci  ) (mama de-as fi bogat  ))
|
|
|
24-04-12, 23:15
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by bila20042005
cand mi-or mai creste niste bani in buzunare  dupa colantat...vin jantele...dupa aia folia pe geamuri  deci mai e pana atunci  ) (mama de-as fi bogat  ))
|
GATAAAA!!!O data cu schimbarea culorii..batranica mea s-a ales si cu un nou nume : " TICUTZAH"  azi am fost si la RAR,m-a costat 93 ron...maine sper ca o sa pot sa atasez si niste poze cu noul meu tico "carbonizat"  )
|
|
|
25-04-12, 14:41
|
|
Stage 3
|
si pozee!!!mai multe pe parcurs,ca n-am mai avut baterie:P
|
|
|
25-04-12, 16:47
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by bila20042005
si pozee!!!mai multe pe parcurs,ca n-am mai avut baterie:P
|
continuare
|
|
|
25-04-12, 16:50
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Sub chitul ala de fibra, care apropos nu e pt finisaje, ai tratat tabla cu ceva solutie anti-rugina? Daca nu... pacat de bani si munca.
|
|
|
25-04-12, 17:01
|
|
Stage 3
|
Quote:
Originally Posted by Geo_ZGA
Sub chitul ala de fibra, care apropos nu e pt finisaje, ai tratat tabla cu ceva solutie anti-rugina? Daca nu... pacat de bani si munca.
|
a dat ala cu ceva....dar nush cu ce....si peste fibra,a dat cu chit pt finisaj.d-ala care se albeste...pana mea...nu ma prea pricep
|
|
|
|
|