![]() |
Tico - Batranica mea :)
10 Attachment(s)
Permiteti-mi sa v-o prezint pe "batranica" mea.Am luat-o prin octombrie 2011 si de atunci nu mi-a facut nici o problema,slava Domnului.Tin mult la ea,fiind prima masina,fiabila,consum mic,loc de parcare aproape garantat..ce sa zic..culoarea este purpuriu special,momentan nu i-am facut schimbari la faruri,stopuri,semnale,bord....bara fatza si spate sunt prelungite putin,vopsite in culoarea caroseriei...dar din cauza zapezii...ghetii,shleaurilor din bucuresti...le-am adus in starea in care se prezinta in poze.are cateva indoituri si cateva puncte de rugina in tabla pe care am de gand sa le rezolv cat mai repede:D interiorul este pe gustul meu,fetele de usi le-am imbracat eu in vinilin,am vopsit manere,chestii socoteli...niste huse(ca nu-mi permit sa ii schimb tapitzeria) :)astept idei. by the way!vreau sa montez niste suporti pt boxe pe usile din fatza,sa vedem daca aflu cum si daca imi bag nasu' :)))mai multe...pe parcurs
|
re: Tico - Batranica mea :)
Bine ai venit. E frumoasa masina. Din pacate, fiindca traim in Romania, masinile nu au cum sa ramana drepte ca in afara, unde lumea are garaje si probabil mult mai multi bani.
Culoarea asta e intr-adevar speciala fiindca nu prea am vazut multe Tico-uri mov. O prinde foarte bine. Cu urmatoarea ocazie te asteptam la intalniri. |
re: Tico - Batranica mea :)
Frumusica asta mica :D
|
Re: Tico - Batranica mea :)
am avut o problema...pe care am amanat-o o gramada de timp...lucru care nu trebuia..cand luam curba,imi troncanea volanul.apoi a inceput sa se miste putin...Nea' mecanicu...a zis ca trebuiesc schimbate bucsele de la volan.am fost la dezmembrari...si am luat axul cu totul(70 ron).am fost inapoi la Nea',l-am schimbat si acum nu mai am nici o problema.si apropo.axul nu are decat o bucsa ,jos.sus am vazut ca are un rulment...:?? CAUT VOPSITOR SA IMI FACA MASINA CAP-COADA CU 1200,1500 RON.dupa asta...am in plan sa schimb cablurile.apoi...sa fac niste suporti pt boxe pe fetele de portiere din fatza...si apoi lambo doors(just kidding) :))
|
Foarte drăguţă maşinuţa!
Le ai pe huse de volan, nu glumă! :D Renunţă la chestiile vopsite în argintiu, pentru că nu dau prea bine! Te pot ajuta cu un vopsitor dacă într-adevăr eşti interesat! Un prieten şi-a vopsit un VW Golf 4, la un nene din Lehliu Gară (60 de km de Bucureşti) şi l-a costat aproape de suma specificată de tine - 1400 de lei! Manoperă + materiale. N-a folosit cuptor dar pentru banii ăia dar a ieşit prea bine! Doreşti să iau numărul ăluia? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
astazi am gasit o noua urma ....usa dreapta spate....singurul lucru pe care il stiu e ca a fost o masina rosie....:(( se vad urmele....oricum..dupa Paste,o sa o fac boboc!:D colantata cu folie de carbon:D abia astept!!!!
|
La tico carbon pe toata masina merge daca ai un bad-boy, si niste jante frumoase de aliaj! Fara bad-boy poate e cum e, dar carbon cu jantele alea arata ca un c*r!
|
Quote:
Asa este |
referitor la bad-boy,o sa ii pun niste pleoape,si intradevar,imi trebuiesc si niste jante...chiar e imperios necesar....dar intai trebuie sa fac rost de bani...iar rezolvarea ruginii este pe primul loc...jantele ar mai costa in jur de 800,1000 ron....+ cauciucurile...ca si alea de vara trebuiesc schimbate...poate peste 2-3 luni....nu se poate chiar tot odata:)multumesc de sfaturi;) cu pleoapele ma ajuta TANK.planuri..mai sunt o gramada.sa ii schimb cablurile...poate niste xenoane...poate angel eyes...oricum..bani sa fie,ca idei sunt....slava Domnului:)
|
2 Attachment(s)
m-am jucat putin in photoshop,dar pt prima data cand am lucrat in el..cred ca a iesit destul de bine...voi ce ziceti?cum vi se pare?( jantele vor fi schimbate pe parcurs....cand vor fi bani)
|
Sincer? Arata ca o mocheta...e ciudat rau.
Mai bine o colantezi in culoarea masinii sau o culoare normala... |
Quote:
|
Quote:
Da, dupa parerea mea, aia care-si fac CLS-uri carbon, mi se par kitch-uri. De ce ai vrea ca o masina sa arate a ce nu e...? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning