scoate tetierele, lasa scaunele pe spate, trage-le in fatza si aseaza-te intre ele, spre bancheta din spate .............. si lasa pe "altii" sa faca toata treaba, functioneaza de minune numa grija la tapiterie!!!
imi cer scuze pentru abesenta indelungata de pe forum,dar...in vreo 2-3 zile masina se intoarce pe strazi,cu upgradeuri si alte chestii inedite pe ticozaur.detalii la timpul portivit
mie mi zici? a inceput deja sa ma calce pe nervi,parca se tine cu dintii masinuta asta ).am ajuns sa rezolv o problema si apare alta,da ii dau eu de cap pana la urma
foarte misto masina (te-am vazut acum vreo 2 saptamani pe la foisorul de foc) sa o stapanesti sanatos
p.s. : daca vrei poti intra si pe club tico . ca am vazut ca esti din bucuresti si ne-am mai intalnit astia cu ticourile de cateva ori ... poate in noul an ne onorezi cu prezenta la o intrunire https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-t.../page-253.html
Pakat....ce sa zic...bengoasa masina...dar stie EL dc a vandut-o ....ne spune si noua??? :P
) am vandut-o pentru ca eu imi facusem damblaua cu masina aia, am trecut mai departe . din pacate, nu stiu ce a mai facut noul proprietar cu masina sau daca inca o mai are...