27-09-07, 10:57
|
|
Stage 3
Member of: [DAEWOO]
|
Re: wolf's tico
nu ai cumva cateva poze mai clare despre plafon,si inca o intrebare plafonul este din sticla sau plexiglass,masina este super poti sa fii mandru de ea
|
|
|
27-09-07, 11:06
|
|
 Stage 5
Member of: [Speed Daemons] [VW] [DAEWOO]
|
@roby-momentan nu am alte poze cu plafonul,da daca imi spui exact ce vrei sa vezi fac cateva si le pun aicii
@cip-man,o sa fac cateva poza si pentru tine...pey am rezolvat-o simplu..da o sa imi fie mult mai usor sa iti explic cand pun pozele.ma rog,ideea e k un furtun l-am anulat ca nu a afecat cu absolut nimic mersul masinii si la celalalt,ala mai gros care venea in carcasa filtrului de aer,in carb si capacu de la culbutori am anulat doar ce venea in carcasa.o sa vezi tu.oricum,a fost provizoriu si ma gandesc sa cumpar vreo 2 filtre de aer din alea micute sa imi pun.pe langa faptul ca da mai bine,sunt convins ca va fi si mai sanatos pentru motor
|
|
|
27-09-07, 11:30
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
|
|
|
27-09-07, 13:42
|
|
 Stage 5
|
Wolf, ai facut cam rau ca ai infundat carterul, furtunul cel gros din chiulasa,in filtru de aer vechi si in carb ........ el isi trage cate umpik de aer din carcasa veche pt ca face sa circule aerul atat in chiulasa (foarte putin) cat si in carb,pt a-si face amestecul ......... iar furtunul subtire ramane un mister  adik stiu ca e avansul vacuumatic, eu am incercat sa-l introduc in circuitul de vacuum, l-am bagat in carter, tot felu de "magarii" si degeaba, tot plafoneaza in sarcina ......... ala sunt cel mai curios ce ai facut cu el a.i. sa-ti mearga ok. pe carter pune un breather sa nu traga praf si e ok
ps: poze urgent  ori i-ai facut ceva la care eu nu m-am gandit la avans, ori iti plafoneaza si tie si nu vrei sa ne spui  pp (glumesc,evident) ASTEPT POZA
|
|
|
27-09-07, 13:44
|
|
 Stage 5
|
scuze,uitasem o chestie ........... cum naiba iti sta la ralanti motorul dak ai infundat carterul ??????
|
|
|
27-09-07, 14:11
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
super tico..
verdele e preferatul meu..
am tot interiorul asa facut..
si la motor ai facut styling super..asa mai merge
felicitari si bafta in continuare
|
|
|
27-09-07, 15:37
|
|
 Stage 5
|
cip-pey circuitul de la carb la chiulasa inca mai functioneaza...iar in sarcina nujtu kt de mult plafoneaza k zilele trecute knd m-am intors din ploiesti i-am dat 150..si am si martori  .oricum ti-am zpus ca vreau sa fac cateva modificari micute dar de efect..insa dupa ce ii refac complet motorul si mai inclocuiesc niste nebunii pe la mecanica(tendoane pe spate)
|
|
|
27-09-07, 19:04
|
|
 Stage 5
|
revin cu poze...nu sunt de cine stie ce calitate,da sper sa multumesc pe toata lumea:P
|
|
|
27-09-07, 19:08
|
|
 Stage 5
|
merci wolf,apreciez mult, cu carterul am inteles ce ai facut dar cu furtunul subtire, avansul vacuumatic, ce ai facut ? ca nu inteleg nimic din ultima poza ...... sau da detalii pls ! e acel furtun subtire care era introdus in "tigaia" de la filtrul vechi de aer,cel original ........... ce ai facut cu el ? l-ai scos,anulat,introdus pe undeva ? merci
|
|
|
27-09-07, 19:12
|
|
Daewoo Driver
 Stage 5
Member of: [Moderators] [DAEWOO]
|
Stiu ca repet...dar e MORTAL plafonul! E sticla sau acryl?
|
|
|
27-09-07, 19:20
|
|
 Stage 5
|
=))) e GEAM de sticla...cip,daca te uiti in poza o sa vezi ca e anulat
|
|
|
27-09-07, 22:50
|
|
 Stage 5
Member of: [Moderators] [Observator 4tuning] [NoSpeedLimit Romania Club] [Oltcit] [4Rally] [BMW] [FOTO]
|
Quote:
Originally Posted by wolfgang_69
=))) e GEAM de sticla...cip,daca te uiti in poza o sa vezi ca e anulat 
|
ce sa zic.. mie imi place mai discret.. poate pe viitor. faci un sistem inauntru sa acoperi plafonul..  sau folie
bine ca e geam.. daca era plexic se facea urat..
bafta in continuare..
|
|
28-09-07, 00:57
|
|
 Stage 5
|
hm...ce ai in minte man cu discretia aia a ta?  mie imi place sa am lumina in masina,tot d'aia nu am pus nici folie pe geamuri.geamul e oricum mat si nu prea se vede,mai ales din cauza plafonului negru
|
|
|
28-09-07, 11:12
|
|
 Stage 5
Member of: [Opel]
|
wolfgang ... felicitari .. frumoasa masina ...
|
|
|
28-09-07, 21:36
|
|
 Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by wolfgang_69
hm...ce ai in minte man cu discretia aia a ta?  mie imi place sa am lumina in masina,tot d'aia nu am pus nici folie pe geamuri.geamul e oricum mat si nu prea se vede,mai ales din cauza plafonului negru
|
pai din observatia mea..deci NU a unui om oarecare..
mai ieri aveai poze cu fete...  ceva discretie...  merge
|
|
|
|
|