fratilor nu mai vorbiti in necunostinta de cauza....
1...da ma intereseaza toate aspectele privind orice...nu numai autocolantul...asta sunt eu...nu-mi pasa de nimeni si nimic!ceream un sfat daca i-ar sta bine cu colant negru luciuos si daca ramane lipici daca stiti o solotie ceva,nu sa sariti toti cu gura..."are forme de minge masina...este prost autocolantol de-l pui tu...culoarea masinii nu te avantajeaza....e masina de familie...e ca dracu si ca lacu...."
2...nu a inteles nimeni ce vreau eu si nu ma intereseaza ca nubira nu are potential de tuning...am mai zis odata si vad ca nici aici nu pricep ce-i ce comenteaza...
NU VREAU TUNING....ci doar personalizarea masinii...daca ii punem un led, niste jante...si un autocolant vi s-ar parea voua ca e tuning
....am mai zis daca vrem masini de tuning ne ducem in germania si invatam acolo ce inseamna ala TUNING!
3...era de ajuns sa scrieti:
DA/NU ii sta bine....si
nu stiu cu ce se curata ca nu am avut de-a face....asa ce facem ne dam toti cu parerea...benzina...diluant...acetona....lichid de frana...apa cu otet..si toti dracii din lume!daca nu a incercat nimeni asa ceva mai bine va abtineti....asteptam un raspuns de la cineva care trecuse prin chestia asta si stia sigur!
poate se supara una lume pe aici
....daca am gresit fata de cineva imi cer mii de scuze
...nu vreau sa fie cu suparare...suntem o comunitate si nu trebuie doar sa ne ajutam intre noi!!!
SI CU ASTA AM INCHEIAT CU AUTOCOLANTUL