Domnu am uitat sa te sun sa iti spun ca ii sta bine la "alba ca zapada" asta a ta cu noile jenti! si azi te vazui de 2 ori.... bafta! Punei si eleron daca tu vrei...
Domnu am uitat sa te sun sa iti spun ca ii sta bine la "alba ca zapada" asta a ta cu noile jenti! si azi te vazui de 2 ori.... bafta! Punei si eleron daca tu vrei...
Mersi domu , ii pun si coditza , dar n-am finante deocamdata ca e cam scumpa , 300 ron in magazin
Mersi domu , ii pun si coditza , dar n-am finante deocamdata ca e cam scumpa , 300 ron in magazin
Parerea mea ( o sa ma sustine si altii probabil ) sa nu dai banii pe eleron...mi se pare inutil atata timp cat este o masina pentru uzul zilnic ( nu drift, nu drag ).Mai strangi ceva banuti pe langa aceia si iti iei arcuri sport.
Parerea mea ( o sa ma sustine si altii probabil ) sa nu dai banii pe eleron...mi se pare inutil atata timp cat este o masina pentru uzul zilnic ( nu drift, nu drag ).Mai strangi ceva banuti pe langa aceia si iti iei arcuri sport.
NXdev , la urma urmei e doar un amarat de cielo,nu vreau sa fac din ea o masina de drift,drag,show , vreau sa o personalizez sa arate cat mai bine pe strada,cum imi place mie.Nu cred ca o dau in kitch daca ii pun o coditza mica acolo, daca era vre-un uscator de rufe ... atunci da . Arcurile o sa vina probabil in vara, dupa codita asta de mi-a intrat in cap si xenon . Nu stau foarte bine cu finantele (vestita criza) si de-asta o iau asa mai usor.
E fain eleronu, merge. Dar mai bine puneai xenonul primu, o sa arate super bine noaptea, nu mai zic de vizibilitatea sporita...
Sa vedem .. .chiar acum lucrez la semnalizatoare , scot chestia galbena din ele, dar mi-e frica sa le bag in apa fiarta , nu stiu cat trebuie sa le tin
eu am lasat un minut aproape si dupa incet cu o surubelnita facut parghie.le scoti dupa 30 secunde si vezi cu surubelnita daca merge sa desfaci,daca nu le mai lasi.bafta si spor
Merci frumos , floare la ureche, le-am si lipit la loc, acum sunt la uscat pe calorifer