Cam de un an jumate sunt fericitul posesor al unui renault laguna din 1994
cu motor de 2000 85 kw 8 valve.
masina are clima, geamuri, inchidere, oglinzi electrice.
Vad ca are faruri de ph 2. Si ciudat faptul ca o masina din 94 are climatronic si altele din 2008 abia aer conditionat manual. Arata foarte bine pt o masina de 14 ani. Probabil are si 4 air-baguri (sau 2).
Vad ca are faruri de ph 2. Si ciudat faptul ca o masina din 94 are climatronic si altele din 2008 abia aer conditionat manual. Arata foarte bine pt o masina de 14 ani. Probabil are si 4 air-baguri (sau 2).
Salut
Da farurile sunt puse de mine dar climatronicul asa este din fabrica si airbag nu are decat unul.
tare player-ul
de unde l-ai achizitionat?
e model cu ecranul care iese din modul? (flipdown)
Salut
Nu este modelul care iese din modul, din pacate nu l mai am pe asta mi au spart masina, il aveam din australia tot de aici o sa mi aduc altul acum mai performant
Stiam ca climatronicul e din fabrica, faceam referire la masinile noi (gen logan, aveo) care abia au aer cond manual, ce climatron. Pe cand asta veche de 14 ani are. E meserias dvd-u, dar riscant.
Member of: [X-Team Racing Club] [PARTICIPANT CURSE] [RENAULT]
Re: Renault Laguna 2.0l
Quote:
Originally Posted by GEO_N
Eu sunt super multumit de laguna in ciuda faptului ca majoritatea oamenilor spun ca masinile frantuzesti sunt cele mai proaste!!!!
asa asa
daca e ingrijita bine masina duce mult....nasol ca noua laguna e ffff scumpa si sh o iei cu 6000 euro ...e cam ciudat...masina cu 5* mare, iei un motor de 2.0dci 150,piele alea alea ce mai are ea pacolo...si mai scump e un Golf 4 din Germania
asa asa
daca e ingrijita bine masina duce mult....nasol ca noua laguna e ffff scumpa si sh o iei cu 6000 euro ...e cam ciudat...masina cu 5* mare, iei un motor de 2.0dci 150,piele alea alea ce mai are ea pacolo...si mai scump e un Golf 4 din Germania
Dar stii care e partea mai proasta ca majoritatea care au parerea asta proasta despre RENAULT nu au mers in viata lor cu asa ceva.
E doar o chestie de principiu masinafrantuzeasca (deci) proasta cu piese scumpe.