![]() |
Renault Laguna 2.0l
4 Attachment(s)
Salut!!
Cam de un an jumate sunt fericitul posesor al unui renault laguna din 1994 cu motor de 2000 85 kw 8 valve. masina are clima, geamuri, inchidere, oglinzi electrice. cam atat o sa pun si niste poze. |
Re: Renault Laguna 2.0l
tare player-ul
de unde l-ai achizitionat? e model cu ecranul care iese din modul? (flipdown) |
Vad ca are faruri de ph 2. Si ciudat faptul ca o masina din 94 are climatronic si altele din 2008 abia aer conditionat manual. Arata foarte bine pt o masina de 14 ani. Probabil are si 4 air-baguri (sau 2).
|
Quote:
Da farurile sunt puse de mine dar climatronicul asa este din fabrica si airbag nu are decat unul.;) |
Quote:
Nu este modelul care iese din modul, din pacate nu l mai am pe asta mi au spart masina, il aveam din australia tot de aici o sa mi aduc altul acum mai performant:-) |
3 Attachment(s)
Va multumesc pentru apreciere !!!
asta e dvd-ul cel nou! Sper sa nu fie pe forum si cel care m a lasat fara vechiul:evil: |
Stiam ca climatronicul e din fabrica, faceam referire la masinile noi (gen logan, aveo) care abia au aer cond manual, ce climatron. Pe cand asta veche de 14 ani are. E meserias dvd-u, dar riscant.
|
Eu sunt super multumit de laguna in ciuda faptului ca majoritatea oamenilor spun ca masinile frantuzesti sunt cele mai proaste!!!!
|
Quote:
daca e ingrijita bine masina duce mult....nasol ca noua laguna e ffff scumpa si sh o iei cu 6000 euro :???:...e cam ciudat...masina cu 5* mare, iei un motor de 2.0dci 150,piele alea alea ce mai are ea pacolo...si mai scump e un Golf 4 din Germania :???: |
Quote:
E doar o chestie de principiu masinafrantuzeasca (deci) proasta cu piese scumpe. |
Quote:
|
Quote:
Stii daca se gasesc cumva alte faruri decat cele de fabrica ? Adica ceva de tuning? ca eu am tot cautat si nu am gasit nimic Merci !! |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning