Cu parere de rau tin sa anunt ca am avut un accident,multumita unui taximetrist care ,dupa cate s-a observat, nu stia de regula aia care zice ca trebuie sa mai acorzi si prioritate.
Marea problema este ca nu imi permit sa o repar,asigurarile nu mi ofera toti banii necesari pe motiv ca masina e veche..[avand in vedere ca ar trebui sa platesc si manopera si piese noi pe comanda].
In schimb , cu piese de ocazie si facuta de cineva care se pricepe si este dispus sa faca asta ar iesi mult mai ieftina reparatia.
Acum singura alternativa buna pentru mine este vanzarea

...
Va rog pe voi sa imi spuneti ce bani as putea lua pe ea ,tinand cont ca in urma accidentului au avut de suferit :
-Aripa stanga ,capota,far,semnalizator,spoiler,lonjeron dar putin , parbriz.
Masina functioneaza foarte bine , motorul nu a fost afectat.Are in jur de 10 mii de km de cand a fost reconditionat..abea schimbat uleiul..
In fine ,cineva mi-a propus varianta cu "Rabla" dar nu sunt de acord.E pacat de masinutza asta pentru ca poate fi reparata ,si nu e masina de dat la casat.
Daca cineva este interesat putem vorbi pe adresa de messenger " bogdanzey"
Astept parerile voastre,cam cat credeti ca ar mai valora.Precizez ca actele sunt in perfecta stare ,nici cea mai mica problema